Comentarii pe articolul Basescu il propune pe Theodor Stolojan pentru postul de premier


stolojan -prim ministru

Ovidiu Lungu la 10 Decembrie 2008, ora 13:24
stolojan -prim ministru
Sa speram ca dl stolojan va fi un prim ministru cu vederi liberale (asa cum s-a declarat ) si va putea face niste reforme in tara asta. Sper sa nu se lase influentat de populism si de liderii psd. Ii va fi foarte greu si sunt foarte curios cum se va descurca.
Ovidiu
Iulia-Daria Scorei la 10 Decembrie 2008, ora 13:34
este excelent
sper sa fie corect si sa atraga de parte necoruptiei acei ministrii PDL si PSD-ca sint!
Crina Claudia Kahler la 10 Decembrie 2008, ora 13:43
era de asteptat .de 2 ani vroia base pe stolojan priministru
Bogdan Sima la 10 Decembrie 2008, ora 14:02
In sfarsit, dragii nostri conducatori intuiesc ceea ce vrea si poporul, ma refer la marea majoritate a populatiei. Dragi, ne-dragi, oricum cred ca sunt mai capabili decat guvernul Tariceanu, care dupa parerea mea este cel mai slab guvern din istoria Romaniei: legi pline de ineptii, masuri fiscale anapoda, ordonante care se bat cap in cap cu legile deja date si o autostrada de 5 km care a costat 400 milioane de euro. Felicitari liberalilor care au facut TOT ce le-a stat in putinta sa conduca aceasta tara cat mai prost!

Bine ca am scapat de incompetenta totala. Sper ca Stolojan sa aiba mintea de acum 10-12 ani si sa scoata tara din criza, asa cum a mai facut-o.

Numai bine tuturor!
Emilia Nitescu la 10 Decembrie 2008, ora 14:27
In sfarsit! Ma cam saturasem de atatea prostii facute de Tariceanu. Se pare ca votul asta chiar ne-a adus ceva bun. Nu degeaba a vrut Basescu sa schimbe premierul :)
Nicolae Dimitriu la 11 Decembrie 2008, ora 06:04
Schimbarea regelui, bucuria nebunilor
Nu sunt un simpatizant al lui Tariceanu si nici al PNL, dar ce credeti ca vor face astia noi? Vor fi mai buni? Vor scadea taxele si impozitele, vom avea mai multi bani in buzunar? Piata bancara este blocata, platile intarzie, firmele particulare sunt in blocaj financiar, nu mai au lichiditati, eu zic s-o luati mai incet cu bucuria! Nu vor face nimic! In sase luni se vor certa, la alegerile przidentiale vor fi in criza politica si probabil cu guvern minoritar! Asa vad eu viitorul nostru...... Gri spre negru....

  Inapoi la articolul Basescu il propune pe Theodor Stolojan pentru postul de premier

Setari Cookie-uri