Comentarii pe articolul Frauda de la Societe Generale a provocat dispretul oamenilor de afaceri


Depozite BRD

Maria Obreja la 28 Ianuarie 2008, ora 11:28
Depozite BRD
Cum ii afecteaza pe cei cu depozite la BRD acest lucru?
Cristin Lungu la 28 Ianuarie 2008, ora 14:49
Le va creste dobinda acordata la depunerile pe termen mediu si scurt cu pina la 30% pe luna.
Edi la 20 Octombrie 2008, ora 16:29
Catre,


IN ATENTIA D-NEI DIRECTOR DANA CRACIUNICA,
Stimata doamna,
Subsemnatul,A. E,contractor de credit nr.4__,referitor la NOTIFICAREA R-AR 11__7/13.10.2008,tin sa aduc urmatoarele precizari:
Am acest credit de peste 3 ani,este vorba de un credit de nevoi personale.Am achitat luna de luna rata,fara a avea intarzieri decat de max 5 zile,functie de cum am avut disponibilitati financiare.
Creditul l-am facut pentru o problema familiala stringenta,nicidecum pt. vreo distractie.
Luna trecuta am avut un necaz pe care,la vederea NOTIFICARII am vrut initial sa vi-l urez si dvs. sau mai precis,semnatarei susnumitei notificari,dar nefiind crestineste,il impartasesc numai eu.Pe scurt,numai de rata dvs. nu-mi mai ardea.
Fara sa fiu instiintat telephonic sau prin alte mijloace amiabile despre intarzierea la plata,primesc o adresa numita notificare in care sunt amenintat cu:executare silita,inscriere ca persona non grata in baza de date si alte amenitari contractuale.
Sunt unul din clientii pentru care,prin prisma seriozitatii dovedite,nu trebuia sa manifestati o atare lipsa de respect.
Niciodata nu am platit rata datotita fricii sau spectrului executarii silite(nici nu este vorba de un credit ipotecar sau ceva similar acestuia),ci pt. ca sunt un om corect,de cuvant.
Astazi,20.10.2008,cu ocazia primirii plicului de la dvs.,am platit cei 86,5 euro(reprezentand rata restanta + cea pe luna in curs) si am sunat pt. lamuriri la d-na/d-ra Cristina Teslariu(persoana de contact inscrisa pe notificare) pt. a-mi declina nemultumirea.
Am fost expediat,datorita exclusiv tonalitatii vocii si nu vreunei greseli de exprimare cu propozitia nu consider civilizat acest dialog si mi s-a inchis telefonul.
Vreau sa va asigur ca,daca voi mai plati ratele urmatoare, o voi face numai din considerente morale(executarea silita a dvs. echivaland in fapt cu luarea boilor de la bicicleta),in viata mea nu voi mai contracta vreun credit de la dvs.si va rog sa nu mai considerati pe orice debitor al BRD un potential infractor.A

  Inapoi la articolul Frauda de la Societe Generale a provocat dispretul oamenilor de afaceri

Setari Cookie-uri