Comentarii pe articolul Greva generala la cea mai mare banca din Romania


sa-mi retrag banii din cont?

Ionut Preda la 12 Ianuarie 2009, ora 15:15
sa-mi retrag banii din cont?
bine ca au anuntat din timp greva asta. poate or sa inceapa oamenii sa-si retraga banii din conturile pe care le au la BCR. asa chiar or sa inceapa sa aiba probleme. ma intreb daca sa ma duc sa-mi lichidez contul pe care il am la ei?
Silaghi Madalina la 12 Ianuarie 2009, ora 15:25
Sunt convinsa ca dupa maniera expusa de tine, contul nu este prea consistent, deci pierderea nu este mare... si daca tinem cont si de gandirea ta, nici o pierdere. Nu cred ca trebuie sa spun mai mult de atat, dar sunt convinsa ca si cel mai lenes angajat al BCR, munceste mai mult decat tine, si decat multi altii. :)
Dinica Oprea la 12 Ianuarie 2009, ora 15:37
maine scot toti banii de la BCR.VA SALUT
la 12 Ianuarie 2009, ora 15:56
dupa parerea mea ai agrest omul nefondat. sunt o femeie simpla cu conturi mici in mai multe banci. si muncesc de dimineata de la 9 pana seara la 20. recunosc ca daca as fi avut bani in bcr m-as fi gandit si eu daca e cazul sa ii retrag sau nu. e vorba de increderea ori neinrederea intr-un sistem care iti gestioneaza cei trei lei pe care ai reusit sa ii economisesti.
si inca ceva, replici de genul: pierderea nu mare... nu iti fac cinste.
:(
Ionut Preda la 12 Ianuarie 2009, ora 15:56
de ce esti asa sigura de ceea ce spui? crezi ca munca e cea mai importanta? si de fapt, de ce crezi ca ma intereseaza ca altii muncesc mai mult decat mine? ce inseamna un cont consistent pentru tine? faptul ca la BCR imi primesc salariul e important? daca n-ai fi ,probabil, angajata la BCR, ai intelege sarcasmul din spusele mele. au mai fost cazuri de banci falimentate de o stire de genul asta. ia-o mai usor cu munca, ca nu asta e scopul vietii!
Luigi Vasiloni la 12 Ianuarie 2009, ora 16:20
incaseaza rate la credite ? in cazul in care nu incaseaza, cine suporta penalitatile ? banuiesc ca tot fraierii de noi platitori de dobanzi imense la BCR.
Maria Vegh la 12 Ianuarie 2009, ora 16:21
ai un rationament BETON..indiferent cat de mica sau mare o fi suma, pt cel care l-a depus este important..si ca sa vezi..eu am o suma considerabila..cca 25.000EU si miine ii voi retrage..si sper sa faca si altii la fel..pt angajate ca dumneata..ca eu particularul care platesc de toate, nu am unde si la cine sa FAC GREVA si de mine nu-i pasa nimanui daca pierd mai ales..
Victor Taran la 12 Ianuarie 2009, ora 17:34
Va intra BCRs in Criza ?
Intradevar ,foarte interesant ce poate declansa o asemenea stire ,cred ca si criza economica a fost declansata sau cel putin agravata de astfel de stiri / reactii ale populatiei si agentilor economici .
Intrebarea este "cat de afectata va fi aceasta banca de aceasta stire / greva ?
"
Andrei-Daniel Grigorut la 12 Ianuarie 2009, ora 17:43
e un lucru rau sa auzi k o banca , mai ales de talia bcr , sa faca greva, dar aceasta veste iti da un semn de intrebare " ce sa faci dak ai ceva ce ti apartine la ei in cont ? practic nici io nush ce sa fac . am vrut sa mi lichidez conturile mai demult la ei k au un fel aparte de a te enerva cand vine vb sa colaborezi cu bcr dar ..........
Joon Hook la 12 Ianuarie 2009, ora 17:49
ha,ha,ha..ce bine imi pare ca B.C.R. este in aceasta situatie :)),din experienta proprie stiu ca acesti angajati 'nemultumiti" nu sunt multumiti cu mult!!!! Majoritatea sunt angajati cu pile si nu pt competente reale,sunt infatuati si o parte din ei se cred "oameni de banka",sigur exista si exceptii...primesc sporuri si bonificatii consistente,au salarii mari,facilitati la creditare...nasol nu!? apropo oameni buni,toate astea pe dobanzile incasate de la noi,clientii care muncim pe unde putem si economisim cate ceva...iar dobanzile...la credite..stiti voi mai bine...off.ACESTI ANGAJATI CARE SE POARTA CA SI CUM BANII BANCII SUNT AI LOR CAND DORESTI UN CREDIT,CAND ITI DEPUI ECONOMIILE,CAND FACI O TRANZACTIE...BANII NOSTRII SUNT SALARIILE LOR. CONCRET,MAINE RETRAG TOT CE AM LA ACEASTA BANCA!!!!
Marin Tatiana la 12 Ianuarie 2009, ora 18:09
Si eu cred ca ma duc maine sa retrag banii pe care ii are mama depusi acolo. Sunt putini, zice ea ca sunt pentru inmormantare si nu vrea sa ii piarda. Intrebarea este : unde sa ii depun???
Stoian Sorina la 12 Ianuarie 2009, ora 18:32
Nu stiu ce va tot fofilati daca sa va scoate-ti banii din conturile de la BCR sau nu...Aici e vorba de o greva pe care salariatii o fac deoarece nu s-a ajuns la un consens in legatura cu contractul colectiv pe 2009....si nu este vorba despre un faliment bancar ....
Stefan Cismaru la 12 Ianuarie 2009, ora 22:35
"Sindicatul" ar trebui sa apere drepturile membrilor in relatia cu patronatul dar, dupa cum au pus problema in contextul actual, se pare ca fac exact contrarul. O banca poate fi serios zdruncinata de zvonuri de genul acesta chiar daca nu are probleme reale. Daca toti clientii care au depozite, chiar mai putin consistente, dupa cum spunea cineva mai sus (sa nu uite ca putin cu putin se face mult),vor lichida conturile atunci chiar va fi o problema serioasa pentru BCR. Pe fondul lipsei de lichiditati si cu imposibilitatea bancii mama de a interveni, e posibil ca cea mai mare banca din Romania sa intre in imposibilitate deplata.Qui prodest?
Maria Petrovan la 12 Ianuarie 2009, ora 22:52
Deci nu m-am inselat.....aceeasi atitudine a angajatilor bancii peste tot.Credeam ca doar in orasul in care locuiesc e asa....Deocamdata rezista din inertie tinand seama ca a fost singura banca inainte de '89. Era timpul sa se intample ceva si , implicit , este timpul sa se schimbe ceva in atitudine lor nu doar cladirile . amplasamentul acestora, birotica si mobilierul.....Ma refer strict la angajatii bancii care intra in contact direct cu clientii , fie ei persoane fizice sau juridice...La cei mai "de sus" nu prea ai sanse sa ajungi pentru ca ei nu coboara din birourile lor luxoase sa vada cum suntem tratati de subalternii lor si atunci , intr-un fel sau altul, foarte multi dintre noi evitam aceasta institutie numita "BCR" indreptandu-ne spre alte bancii.De aici nu mai e decat un pas la reducerea comisioanelor bancii ..... si implicit a salariilor lor.... asa ca.....pana-si schimba atitudinea , acesti angajati isi merita soarta din punctul meu de vedere.....respectiv renumerati pe masura serviciilor oferite . Din fericire , avem alte optiuni unde relatia "oficiant ghiseu - client" este mai umana pentru ca aceste comisioane sunt cam aceleasi cu mentiunea ca unele sunt la vedere si altele "ascunse".....

Florentina Stoian la 12 Ianuarie 2009, ora 23:23
Asa ma gandeam si eu...ce legatura are greva salariatilor cu falimentul?! Baba si mitraliera! Si, by the way, in cazul in care o banca da faliment, statul iti garanteaza 50.000EURO, anyway...insa nu stiu sigur daca pentru orice suma depusa...:-?
Dar daca considerati ca BCR nu este o banca de incredere, atunci scoateti-va si cei 3 lei sau cei 300 mil euro si bagati-i intr-o banca in Elvetia, poate asa veti putea dormi noaptea...
Problema angajatilor BCR este o chestiune interna care nu ne afecteaza pe noi, cei cu depozite bancare sau credite...;)
Silaghi Madalina la 14 Ianuarie 2009, ora 10:38
Nu lucrez la BCR imi pare rau pentru cei care au inteles gresit, era parerea unei persoane din afara bancii.
Imi cer scuze ca am reactionat asa fata de Ionut Preda, dar m-a enervat reactia sa fata de aceasta situatie.
Nu lucrez la banca dar lucrez cu oamenii, si cel mai deranjant este cand oamenii se gandesc numai la ei....
Inca o data imi cer scuze fata de cel pe care l-am jignit.

Iar pentru restul atacantilor, un mesaj: nu uitati ca toti suntem oameni, chiar si angajatii BCR.

  Inapoi la articolul Greva generala la cea mai mare banca din Romania

Setari Cookie-uri