Comentarii pe articolul Europa respinge triplarea taxei auto


Poluarea de la masinile vechi intrate in tara

Mara Rolanski la 13 Ianuarie 2009, ora 11:50
Poluarea de la masinile vechi intrate in tara
Trebuie introdusa o taxa de poluare pentru masinile mai vechi de 15 ani
care polueaza.Am vazut pe strazile Bucurestiului masini imatriculate in 2008
din anii 1970,1980,1990 care polueaza foarte mult ,emana un fum de nu poti sa respiri.
UE doreste sa distruga sanatatea romanilor?
Cu asemenea rable pe soselele din Romania ,sanatatea romanilor este in pericol.
Opriti intrarea acestor rable, care distrug sanatatea romanilor.
Vijiala Silviu la 13 Ianuarie 2009, ora 15:10
Cu tot respectul, dra eu nu am vazut masini din '70.Aaaa..si daca am vazut majoritatea sunt dacia 1300. Eu am o masina de 10 ani care polueaza cat un logan nou. La restul capitolelor nu are rost sa comparam, loganul fiind net inferior. Nu stiu de ce nimeni nu se sesizeaza de camioanele antica care circula pe strazi si care polueaza de 10 ori mai mult decat orice masina de familie. Nu stiu de ce nimeni nu se sesizeaza de poluarea generata de motoarele de peste 3000 cc sau 4000 cc, chiar dca amasinile sunt noi. Eu zic sa nu mai intoarcem cioara vopsita pe toate partile.Taxa de inmatriculare = taxa fiscala ; taxa de poluare = trebuie platita de toata lumea in functie de cate noxe emana motorul.
Mihaela Purcel la 13 Ianuarie 2009, ora 15:27
Ar trebui sa se puna o taxa de poluare pentru toate masinile in functie de emisia de CO2 si de vechime indiferent daca ele sunt "proaspat" aduse din strainatate sau sunt inmatriculate in Romania de ani de zile.
Si vreau sa te contrazic putin in legatura cu intrarea "rablelor" asa cum le spui tu.Eu am o Dacie din '96 si in prezent nu imi permit alta masina.Tin sa spun ca am vazut asa zise "rable" din '96-'98 cu un confort mult peste Daciile noastre.
Parerea mea este ca daca s-ar introduce taxa de poluare tuturor masinilor indiferent de anul inmatricularii in Romania,s-ar aduce masini second hand cu norme de poluare de la Euro 3 in sus.
Balasa Catalin la 13 Ianuarie 2009, ora 16:37
si eu vreau sa-mi inmatriculez masina. mai asteptati un pic

  Inapoi la articolul Europa respinge triplarea taxei auto