Comentarii pe articolul Inginerii: Tehnicieni sau manageri?


scoala de ingineri

Cosmina Rus la 20 Februarie 2008, ora 23:36
scoala de ingineri
Da, sunt inginer si ma mandresc cu asta, e o meserie care te dezvolta si care iti da, dupa cum au spus si antecolegii ingineri mai sus, posibilitatea si mai mult decat atat capacitatea de reprofilare ori reconversie la o viteza uluitor de mare. Ingineria iti dezvolta gandirea analitica... stii unde sa cauti . Problema e ca-i doar atat... aici apare buba . Lipsa unei instruiri practice utile momentului prezent precum si a profesorului universitar dezinhibat de apucaturile vechii generatii e cronica d-lor in universitati. Nu exista o imbinare coerenta a disciplinelor. Se studiaza materii inutile numai ptr. a oferii loc de munca profesorilor fara a conta rezultatul.......adica ingineri neprofesionisti. Acolo ar trebui schimbate lucrurile . Orice casa fara o fundatie solida cu timpul devine coliba. Asa si cu noi ... Fara o puternica baza profesionala vei fi obligat sa faci compromisuri peste compromisuri iar cu timpul uiti si faptul ca esti inginer.
PS.
ptr. studenti :

Daca profii nu-s capabili sa va ofere ceva concret nu va pierdeti timpul si nu va bucurati ca va da examenul ieftin.... Platesi mai mult decat crezi in viitor. Faceti tot ce va sta in putinta sa schimbati situatia. Stoarceti si ultima picatura de informatie obligatii voi sa fie la curent cu necesarul de informatii adecvat momentului, nu vechituri.
Luptati pentru aceasta frumoasa meserie si fiti mandrii de ea nu o pociti alegand altceva , eu zic ca se poate dar cere demnitate si verticalitate.



  Inapoi la articolul Inginerii: Tehnicieni sau manageri?

Setari Cookie-uri