Comentarii pe articolul Cum si de ce a luat Isarescu masuri drastice impotriva conducerii unei banci


amenintari de executari silite

Dobre Cristina la 27 Februarie 2009, ora 09:23
Am un credit la Bancpost si nu am reusit intr-o luna sa achit. In momentul in care am fost sunata, le-am explicat ca o sa platesc urmatoarea luna ambele rate+penalizari. La telefon toate bune si frumoase... a venit data platii, am achitat iar la o zi am primit instiintare de executare silita pentru ... 35 euro!!!Am sunat la ei si i-am intrebat ce naiba pot sa imi ia pt aceasta suma. Si de ce nu mi-au trimis o instiintare de plata mai intai sau o propunere de reesalonare a platilor.In fine.. au spus ca a fost o greseala si de acum incolo sa am grija sa fac platile la timp... Eu le sugerez sa se multumeasca ca lumea plateste pt ca in ziua de astazi iti planifici banii cum poti si te multumesti sa ai un loc de munca.
Asociatia Clientilor Bancilor la 28 Februarie 2009, ora 12:46
situatia tinde sa devina dramatica. In cea ce te priveste pe tine este un abuz cu scop de intimidare, numai dupa 90 de zile de restanta pot trece la executare.

In acest moment aproximativ 5% din clienti nu mai platesc, 14% au intarzieri, la finele anului vor fi 40-50 % cu dificultati.

la 25 Aprilie 2009, ora 13:02
am un credit la bancpost si de cîteva luni nu mai am un loc de muncă si nici șomaj acum am două rate restante si deja am primit somatie pentru executare silită ,mi se spune că dacă nu voi plăti în termen de cinci zile vor demara procedurile asupra bunurilor mobile și imobile ,cu toate că apartamentul este luat prin cec plătesc rate la el deocamdată este al cecului ,ce mă sfătuiti
Petria la 27 Aprilie 2009, ora 12:14
am un credit la bancpost si de cîteva luni nu mai am un loc de muncă și nici șomaj acum am duoă rate restante și deja am primit somatie pentru executare silită,mi se spune că dacă nu voi plăti în termen de cinci zile vor demara procedurile asipra bunurilor mobile si imobile,sunt conștientă că trebuie să plătesc dar momentan nu am posibilitate eu am tot plătit cît am putut să nu se strîngă o sumă mare,și mai mentionez că apartamentul pe care îl detin este luat prin cec plătesc rate la el deocamdată este al cecului, ce mă sfătuiti?

  Inapoi la articolul Cum si de ce a luat Isarescu masuri drastice impotriva conducerii unei banci