Comentarii pe articolul Orban: Romania va pierde sute de milioane de euro daca reziliaza contractul cu Bechtel


dle Orban, cat ai luat de la Bechtel, ca sa faci contractul asta cu ei?

Grigorescu Ilie la 30 Martie 2009, ora 12:15
Chiar daca n-ai luat nimic, tot e o dovada de incompetenta pt care ar trebui sa fii tu dat in judecata si recuperate sumele de la tine. Daca le ai, daca nu, sa fii jupuit de piele si de creier si sa fie vandute la talcioc ca sa ne recuperam banii. NOI. Populatia acestei tari. N-am mai vazut asa ceva. Dupa ce tot EL face contractul de dezastru, se (auto)critica de parca ALTCINEVA l-ar fi facut. Asa da tupeu!!! Felicitari pt nvelul de tupeu al dlui Orban. E "expert". Sa-ti dea Dumnezeu dupa nivelul de tupeu pe care-l ai!!!
Muntean Constantin la 31 Martie 2009, ora 12:38
Infrastructura in Romania e un scandal si o rusine inclusiv fata de tarile africane. O sosea tip autostrada trebuie construita foare bine si garantata pe minim 80 ani !!! Asa e in occident. E clar ca trebuie facut ceva pentru urgentare si asigurarera calitatii de tip "occidental" a soselelor noi romanesti. Din pacate statul e mult mai vinovat decit Bechtel ca n-a reusit sa gestioneze competent situatia platilor lucrarilor executate si a despagubirii terenurilor expropriate. Functionarii romani in general, sunt cei mai lenti si apatici din lume. Nu au constiinta ori mindrie profesionala. Ca si o mare parte a altor categori, nu se gindesc decit la propriul buzunar. Sunt foarte rapizi daca le pica ceva la afacere. Dar de lamentat, se lamenteaza toti, deci chiar si cei vinovati de situatie. Important e sa aiba ei masini noi si de lux, ce conteaza ca tara arata mizerabil, ca un tomberon umplut cu gunoaie si noroi? Sa iei fata la cei din jur, asta conteaza. E o mentalitate ordinara si profund neromaneasca. Mentalitate de neam prost din orientul mijlociu, la o generatie distanta de saracia crunta. Cum a ajuns fratilor la noi si cum scapam de ea?
China face 5000 Km de autostrada pe an. Ar trebui sa facem pe linga autostrada Transilvania si noi o autostrada centura cu 3 benzi, gen:
Oradea - Timisoara - Craiova - Bucuresti -Constanta - Galati - Iasi- Satu-Mare - Oradea. Cam 200 Km., ar trebui facuti in 1-2 ani.
Apoi, si radial Bucuresti spre toate orasele peste 200 000 locuitori.
Cu cit frecam menta mai mult , cu atit devine mai scump si obiectivul dispare la orizont... Nici copii si nici nepotii nostrii nu vor avea sansa de a trai intr.o tara moderna, civilizata si comfortabila, asa cum eu cred ca avem obligatia morala sa le lasam mostenire.
Preda Ionut la 31 Martie 2009, ora 13:29
contractul a fost semnat in 2003, pe vremea guvernarii PSD. uite: http://www.mt.ro/bechtel/contract%20bechtel.pdf

  Inapoi la articolul Orban: Romania va pierde sute de milioane de euro daca reziliaza contractul cu Bechtel

Setari Cookie-uri