Comentarii pe articolul Boc ameninta bancile cu supraimpozitarea profitului


excelent

Dobrescu Alexandru la 19 Mai 2009, ora 14:59
Foarte bine facut. Bancile au obtinut profituri extraordinare si au practicat dobanzi ff mari desi piata nu este la fel de dezvoltata ca in alte tari, iar veniturile sunt semnificativ mai mici. Masura trebuia luata din iarna, dar este bine si acum.
Anghel Mariana la 19 Mai 2009, ora 15:30
O masura ce ar fi foarte bine venita din timp deoarece bancile isi retrag capitalurile catre bancile mama si noi suferim ca natiune datorita pierderilor financiare create de aceste retrageri. Dobinzile pe care le-au aplicat au fost si sunt foarte mari, iar veniturile majoritatii sunt cu mult sub ale cetatenilor europeni. Cu cat se aplica aceste masuri mai rapid cu atat mai bine.
Ionita Catalin la 19 Mai 2009, ora 16:52
Bancile straine au venit in Romania si au oferit produse asemanatoare cu ce au gasit pe piata romaneasca, poate chiar mai bune. Toata lumea se plange ca dobanzile sunt mari, dar nimeni nu se intreaba de ce? Sunt vinovate bancile ca romanii se inghesuiau ca oile la ghiseu sa isi ia credit ipotecar in ciuda dobanzilor mari? Eu inteleg ca cu totii au avut vise dar e bine sa mai fi trezit si la realitate. Boc acum nu face altceva decat sa aprinda si mai tare lucrurile. De ce? Pai tot ceea ce poate sa faca Boc este sa puna impozit pe profit....dar care profit ca profitul curent a inceput sa scada iar provizioanele la BNR s-au cam adunat. Asa Boc poate sa puna 100% impozit pe profit ca nu o sa se aleaga cu nimic (provizioanele nu au nici o treaba cu profitul operational al unei banci) ci doar cu retragerea atat a bancilor de pe piata romaneasca cat si a banilor de la BNR.
Cornelia la 19 Mai 2009, ora 17:16
oare doar acuma si-au dat seama ca noi vom avea aceste pierderi etc . de ce de la inceput au fost deacord pt ei si pt romani i-a saracit etc . care este problema domnule boc alegerile .
sau vedeti ca nu stiti cum sa iesiti din criza economica cum fac alte state asa va trebuie cand veti invata minte ca ce este al vostru sa ramana al vostru nu al strainilor -.
cum se face ca nu sunteti capabili a salva o uzina , o fabrica inceputa de un pantofar si voi cu studi in economie nu stiti sa o faceti -unde este buba etc .
eu cred ca nu este tarziu pt a gasi inca o solutie pt romani sa-i ajutati sa iasa din aceasta saracie cu imobiliarele la fel trebuie sa faceti poana nu este prea tarziu faceti ceva sa aiba cetateanu roman sa aiba casa reduceti taxele ca nu santeti in europa suntem doar intr-o groapa ce credem cu toti ca santem europeni etc .
si de ce domn boc ai lasat atatia ani sa fie acest capital european in tara ta mama pt bogatirea strainului . ? acum cred ca este o asprime in jurul vostru in guvern da si inca ce asprime ca nu aveti si voi ce au ei prin cotributile voastre felicitari de asa rezultate benefice strainului si pe roman ati mintit ca nu sant bani etc . o tara dupa 89 in loc sa infloreasca sa ne mandrim am devenit mai saraci de cum eram etc
oricum sper ca va veti indrepta greselile catre popor si o sa luptati si pt noi cum ati facut pt straini nu asta asteptam ok - o zi buna
ciao romania
Danut la 19 Mai 2009, ora 17:48
foarte bine ! si de maine daca s-ar putea deoarece am un credit la o masina si imi maresc dobanda de la o luna la alta acesti camatari cu acte inregula

  Inapoi la articolul Boc ameninta bancile cu supraimpozitarea profitului

Setari Cookie-uri