Comentarii pe articolul Programul Rabla pentru site-uri: Un business cu afaceri de 75.000 euro


pana aici

Bogdan Storm la 8 Iunie 2009, ora 14:00
Buna ziua,

In primul rand as vrea sa lasam ipocrizia deoparte si sa lamurim niste chestii.
Site-ul a fost realizat acum in 2009 iar ei au la meta taguri "Date-Created" content="Mon 27 Dec 1999" - asta pentru a incerca sa pacaleasca motoarele de cautare cu privire la vechime.
Alt aspect "keywords" content=" De ce? - Site Buy Back -Site Buy Back " - asta e SEO ?

Pai daca pentru siteul lor nu fac un SEO partial macar bun si de calitate, cum sa aibe ei business de 75000 EURO pe 2008. Ah si am uitat, in 2008 nici nu exista domeniul/siteul lor.

M-as bucura ca Wall-street sa NU stearga acest comentariu.

Multumesc si sper sa invete si altii din asta.
Agatinei Ionut la 8 Iunie 2009, ora 23:03
Mi se pare suspect si ca au profit de 1500 euro la o cifra de afaceri asa de mare. Adica hai sa fim seriosi cine tine firma deschisa doar ca la sfarsitul anului cand trage linia sa aiba profit de in jur de 100 de euro pe luna....si sunt si 2 asociati. Cat de optimist trebuie sa fii in cresterea afacerii tale ca sa stai pe piata cu un profit atat de mic? Ceva nu se leaga...Imi suna a articol reclama plus ca nu am inteles care e faza cu buy back ca e doar o sintagma de fapt ei fac un nou site pt cine vrea un site nou si ofera o reducere virtuala. N-are nicio treaba cu programul rabla pt simplul fapt ca ei nu folosesc la absolut nimic siteul vechi in timp ce din programul rabla mai ies niste fiare vechi care se folosesc probabil - asta ca o paranteza. Oricum cand vad articole din astea si vad frecvent pun sub semnul intrebarii presa online.sunt curios daca trece filtrul.
Adi Stan la 9 Iunie 2009, ora 16:42
Buna ziua

Am sa incerc sa raspund ambelor comentarii:
1. SiteBuyBack este doar un proiect, al carui domeniu a fost cumparat in 2009; firma care a dezvoltat acest concept este infiintata in 2005, domeniul de internet fiind cumparat inca din 2003 (dwd.ro); meta description si meta keywords sunt de tip dinamic, daca in sectiunea de administrare nu sunt completate, acestea se autocompleteaza cu numele paginii si numele site-ului.
2. Profitul de 1500 de euro este cel ne-reinvestit; in anul 2008 am investit cca 8.000 euro numai in datacenter-ul propriu; un profit total de ~15.000 de euro la o cifra de afaceri de ~75.000 de euro conduce la un procent de ~20%, un procent bun, as putea spune; faptul ca aproape tot ce am castigat, am reinvestit, de asemenea eu consider ca este un lucru bun;
Din site-ul vechi se pastreaza toata informatia, la "gunoi" ajungand doar solutia tehnica si eventual design-ul.

Multumesc pentru comentariile dvs.

Toate cele bune,
Adi Stan

  Inapoi la articolul Programul Rabla pentru site-uri: Un business cu afaceri de 75.000 euro

Setari Cookie-uri