Comentarii pe articolul Planurile lui Berceanu: Noi taxe pentru transportatori si disponibilizari la CFR


Taxe pt transportatori

la 15 August 2009, ora 14:47
De acord cu domnul ministru. Insa am o dilema. Nu ar trebui mai intai sa prezentam transportatorilor o infrastructura mai buna, si apoi sa impunem sistemul de taxe?
Cosider ca aceste controale, la rovignete, la cantar, la asigurari, etc, sunt bine venite, dar numai in situatia in care se ofera ceva, si apoi se cere, si nu in binecunoscutul mod romanesc, cand cetatenii au numai obligatii, nu si drepturi.
la 16 August 2009, ora 13:37
Nu stiu cum poate cineva sa fie de acord cu Berceanu, cand de ani de zile numai se tot promite dar nu se face nimic "consistent" pe drumurile din tara(in afara zonelor cu "comisioane" sau cu diferite interese) si noi care circulam toata ziua in iteres de serviciu pe toate coclaurile vedem ca tot ce se spune ramane doar in faza de promisiune.Berceanu nu are deacat sa mearga(tot are timp berechet, dat fiind faptul ca nu mai are voie sa construiasca autostrazi in acest an) in zona Sighisioara-Cristuru Secuiesc-Od.Sacuiesc sa vada cum arata acele drumuri pe care eu le vad in aceeasi stare de peste 10 ani, in timp ce in alte zone se asfalteaza in fiecare an zeci de km.
Totodata ar fi bine sa se mai respecte restrictiile de circulatie sambata si duminica pentru autocamioanele de mare tonaj(in zonele marcate).

  Inapoi la articolul Planurile lui Berceanu: Noi taxe pentru transportatori si disponibilizari la CFR

Setari Cookie-uri