Comentarii pe articolul Varsta de pensionare va ajunge la 65 de ani pana in 2030


varsta de pensionare

Moise Adrian la 6 Octombrie 2009, ora 13:13
Cand speranta de viata in Romania este aproape egala cu propunerea de pensionare a lui BOC atunci inseamna ca doreste ca sa nu mai iesim la pensie ci salariatii sa fie dusi direct la CIMITIR!
Musat Aurel la 6 Octombrie 2009, ora 17:16
SA CREZI TU boc, CA EU MAI MUNCESC PENTRU A DA CONTRIBUTII DUPA VARSTA DE 55 DE ANI!

PENSIE PE CAZ DE BOALA SCRIE PE MINE MAI boc.
la 6 Octombrie 2009, ora 19:09
O, Doamne! Ganditi-va la copiii care doresc sa vada profesori tineri la catedra, cu chef de munca, cu initiativa.Eleviii nu isi doresc profesori plictisiti,prost imbracati,dornici doar de a mai obtine sarmanii venituri ca sa-si plateasca medicamentele si care isi doresc sa isi plimbe nepotii prin parc,sa calatoreasca,sa isi reciteasca cartile care le-au incalzit sufletul si nu sa ii scoatem in sicriu din scoala.Probabil nu se stie cat stres este in scoala,cat de mult te epuizeaza un copil.Oare ce au de gand?
Zanfir Elena la 7 Octombrie 2009, ora 15:50
Nu ne comparati cu cei din Vest, femeile care acum au peste 50 de ani au muncit de luni pina uneori erau luni cind lucram si duminica la intreprindere si noaptea spalam, calcam , gateam si controlam copilul la lectii.
Va rugam sau mai bine zis fiti decenti cind luati hotariri atit de importante
Catalina_F la 7 Octombrie 2009, ora 21:27
Eu cred ca Boc vrea sa scoata angajatii direct in cosciuc din institutiile in care lucreaza. La noi in tara, media de varsta a scazut in ultimii ani si nu prea mai avem sperante sa ne bucuram de pensie, in acest caz. Oricum, astea sunt masuri de doi lei... trebuie sa isi justifice si el cumva functia pe care o ocupa. Suntem curiosi sa vedem ce idei geniale ii mai vin.

  Inapoi la articolul Varsta de pensionare va ajunge la 65 de ani pana in 2030

Setari Cookie-uri