Comentarii pe articolul Scrisoare de informare pentru participantii la sistemul de pensii


scrisoare pt cei care gestioneaza pensiile private

Valeanu Emil la 15 Aprilie 2010, ora 20:31
SCCPP, Guvernantii si Ministerul muncii, iar au treaba cu sistemul privatizat de pensii. In loc sa-si puna cenusa in cap si sa se ascunda de rusine, cu rezultatele pe care le au ei legate de asigurarea in plata a pensiilor, atrag atentia Fondurilor private - care chiar in anul de criza 2009 au reusit sa aiba rezultate notabile - sa-si anunte in scris pe cei subscrisi de rezultatele obtinute.
Banuiesc ca legea este aceias si pentru ei - eu am primit o singura data un astfel de raport - in anul 2002 - si de atuncea este o tacere cel putin suspecta.
In 2010 se caineaza ca babele ca nu mai sunt bani pentru pensii pentru ca 20 de ani in loc de reconversie si de a crea locuri de munca , au disponibilizat, au trecut oamenii in pensie si le-au dat cat o incaput in ei salarii compensatoare. Politrucii nostri politici in 20 de ani nu au invatat ca omului degeaba ii dai de 100 de peste, el tot va murii de foame da nu-l inveti sa pescuiasca.
In loc sa pregatim personal pentru absobtia fondurilor europene incepand cu 2005- 2007 - din tinerii care ieseau din scoli sau din cei disponibilizati, desteptii nostri de guvernanti - indiferent de culoarea lor politica - au dat frau librt somajului si pensionarilor. Rezultatele se vad astazi si probabil in 2-3 ani acest sistem va da faliment. Astazi oricum completam fondul cu aproximativ 3 mld de Euro. Dupa mintea mea - daca tot facem acest lucru, si-l facem pe datorie, - normal ar fi sa schimbam bazele sistemului de asa maniera ca in 15-20 de ani sa se poate autosustine cu succes si am ramane datori cu 40 mild Euro. Asa datoria aceasta tot o facem si nu ne alegem cu nimic, decat cu o viata pe care politrucii o vand astazi, pentru ca nu ii intereseaza ce se intampla maine. Cu stima ing Valeanu.

  Inapoi la articolul Scrisoare de informare pentru participantii la sistemul de pensii

Setari Cookie-uri