Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Burebista - un restaurant cu specific (de supermarket) romanesc (O cronica subiectiva)


jurnalist simandicos

Novac Alina Daniela la 19 Aprilie 2010, ora 01:18
din cate am citit numai critici la adresa restaurantelor. dak ar fi sa ne luam dupa domnu jurnalist n-am mai manca in nici un restaurant pt k nici unu nu e suficient de bun... mai ales pt domnia lui kre daca un chelner n-a zambit cumva la masa automat restaurantu respectiv are o eticheta proasta.

asta e genu de jurnalist simandicos, morocanos, caruia nimic nu-i convine, cu burta de ii iese din pantaloni, care vorbeste porcos cand se imbata si merge la curve.

ca sa nu mai zic ca induce lumea in eroare pt k cu siguranta domnu george scrie dintr-un unghi subiectiv. din moment ce era atata lume la restaurantu burebista la ora pranzului ar trebui sa va intrebati totusi de ce?! ar mai fi fost atata lume daca mancarea era chiar asa proasta cum scrie in articol?!?!

p.s. nu lucrez la burebista, nu am neamuri acolo, n-am mancat decat o data acolo, nu-l cunosc pe autorul articolului dar ma enerveaza critica pe care o face tot timpul si superioritatea pe care o tot afiseaza.

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Burebista - un restaurant cu specific (de supermarket) romanesc (O cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri