Comentarii pe articolul Sfatul lui Basescu pentru bugetarii cu lefuri taiate: Cautati un job la IMM-uri!


bravo basescule

Nicolaie Sorin la 7 Mai 2010, ora 10:07
ai luat cea mai buna decizie ca funcionarii care aproba dosarele ptr fondurile europene sa isi miste fizicul si sa nu astepte ploconul.
decizia trrebuia luata mai din timp dar este bine si acuma avand in vedere ca functionarii faceau ce dorea erau niste animale ingrasate .
sincer daca prind vreun porc dinala care face greva eu in bat cu manuta mea si il calc pe cap.
le bag eu mintea in cap.mama lor de hotii si talhari care stau si nu fac nika.
Nanu Iulian la 7 Mai 2010, ora 10:46
Sa dea dumnezeu sa te imbolnavesti sa ajungi pe mana unui chirurg ,care in loc sa-ti salveze viata ,se gandeste ca nu-i ajung banii de intretinere.
Loredana Muresan la 7 Mai 2010, ora 11:35
Mi se pare o decizie corecta. Nu era corect sa fie afectati cei din sectorul productiei, care si asa platesc destul de mult pentru a sustine sectorul public. Daca functionarii se simt frustrati de micsorarea salariilor sa caute si ei un job intr-o multinationala...sa vada cat de greu se fac banii, muncesti din greu pentru fiecare leu
Goia Constantin la 7 Mai 2010, ora 12:35
esti naiv monseur? daca tu vezi hotii si talharii oare demagogii din fruntea tarii nu ia-u observat pana acum? si totusi continua sa-si faca treaba. oare de ce?
la 7 Mai 2010, ora 14:52
De ce nu incerci tu inainte de toate sa inveti sa scrii corect in limba romana, draga Nicolaie Sorin? Apoi, te-ai gandit tu oare ca bugetari sunt si profesorii care au o leafa de 900 lei? Si cei care intr-adevar muncesc prin ministere? Si atatia altii?

Ce-a facut Basescu este de un cinism si de o rautate infioratoare. Asa cum ne-a obisnuit de altfel de cand il stim. Sunt bugetari si bugetari; aia care chiar muncesc au lefuri de pana la 1000 lei; vor ramane cu 750 si vor muri probabil de foame! Aia care sunt numiti in functii pe cu totul alte criterii decat competenta au 10.000 lei; vor ramane cu 7.500! Cine crezi ca va simti diferenta? Ia gandeste-te, filozof basist, si zi-ne si noua, sa nu murim prosti.
Taranu Laura-Ioana la 7 Mai 2010, ora 15:19
Domnule Nicolaie Sorin mai bine invata sa scrii si apoi sa ii injuri pe functionari. S-ar putea ca tu sa fi cel gras si noi mai slabi.
Mirela Stoica la 7 Mai 2010, ora 16:35
este cumplit mai avem umpic si muncim pe nimic in tara aia si ne vom hrani doar cu aer ,iar apa sa me tina de sete.De ce nu au pretentia ca oamenii sa mearga la servici pt nimic ca asta ar fi ultima varianta .Cu cat au scazut salarile celor din parlament?Ar trebui sa li se dea si dansilor un salar de 450 de lei in mana macar un an sa vedem ar mai dori diminuari de salrii si reduceri de personal.Sa le fie rusine oare varianta de a suferi tot cei saraci e singura ?
Ciprian la 7 Mai 2010, ora 21:08
CORECT! Bugetarii sunt cei care in cele mai multe cazuri sunt platiti fara sa produca foarte mult...
Trifanescu C-Tin Valentin la 7 Mai 2010, ora 21:45
ha ha ha...uite cine s-a gasit sa ne spuna sa ne miscam fizicurile si sa ne cautam de munca la IMM-uri!!!!taman un bugetar si inca unul foarte sarac lipit pamantului!!!!bravo voua mai bugetarilor!!!nu vad ce rost i-si mai au bugetarii in tara asta daca tot consumam noi asa de multe(eu sunt unul mic din sistem).....sunteti toti niste hoti si acuma scoateti ochii la lume ca si asa nu stiti si nu a-ti stiut nici o clipa ce sa faceti ca sa scoateti romania asta din toata mascarada asta de ''criza''...rusine
Name Nicoleta la 8 Mai 2010, ora 21:31
Esti hot! Am vazut bine .
Florentina Stoian la 9 Mai 2010, ora 09:51
o decizue buna
Radu Petrescu la 9 Mai 2010, ora 20:55
Cam cata economie s-ar face daca se inchide Cotroceniul iar base ar sta in Mihaileanu?
Claudia Mihalache la 25 Mai 2010, ora 15:22
Se doreste dezbinarea poporului roman! In acest fel bugetarii vor fi impotriva privatilor si invers! Castigatorii vor fi cei de la putere pt. ca ne vor manevra cum vor dori! Cu totii mancam aceeasi paine....daca vom mai avea bani si de paine ****

  Inapoi la articolul Sfatul lui Basescu pentru bugetarii cu lefuri taiate: Cautati un job la IMM-uri!

Setari Cookie-uri