Comentarii pe articolul Alin Burcea, Paralela 45: Decizia de reducere a salariilor trebuia luata in 2008, asa cum au facut ungurii


Aline, Aline

Muresan Diana la 7 Mai 2010, ora 22:00
Aline, Aline, nu cunosti decat din auzite sectorul bugetar.
Prin urmare unele dintre firmatiile facute denota nu lipsa de tact, ci lipsa de profesionalism
Alin Burcea la 8 Mai 2010, ora 08:31
Cred ca am cunostinta despre sistemul bugetar, oricum mai bune decit multi.
Poate afirmatiile denota lipsa de tact, dar doar atit.
draga Diana..sau, ma, rog..
Oana Manea la 8 Mai 2010, ora 08:40
Stimata Doamna Muresan Diana,

Sunt cu totul de acord cu ceea ce spune D-ul Burcea si eu i-as concedia pe toti bugetarii fara nici un regret.
Dan Mioc la 8 Mai 2010, ora 10:40
Mrs Diana, da-mi voie sa spun ca omul are dreptate desi nu e popular de loc prin afirmatii. Prin natura serviciului apelez zilnic la cei din sistemul bugetar pentru rezolvarea diferitelor cauze. Sunt SICTIRITI cu totii! Nu au ritm, profesionalism, bun simt! Sunt acolo sa spuna nu se poate, ca mai apoi cu putina "Atentie" sa mearga treaba. Recognize the model??? Get real! Altfel tinem un sistem bugetar care se presupune sa ajute comunitatea, sa puna umarul la dezvoltare, care ne contreaza, mai rau se pune deacurmezisul!
Mitulescu Valeriu la 8 Mai 2010, ora 18:01
Da ..incepand cu salariile Deputatilor ...sa incepem cu ei ...2000 de lei brut pe cap de ..deputat ..e de ajuns ...??
Sau ..impozitare ..tripla pentru autoturismele ce depasesc ..2000 cc...da ..sau ...impozitare tripla pentru terenurile agricole necultivate ...sau ...vilele cu peste 150 m2 locuibil impozitate de 5 ori sau ...sau ...sa mai scriu..????
Vasilescu Gheorghe la 10 Mai 2010, ora 20:15
Muresan Diana ???

Nu e de mirare ca suntem unde suntem, cu ganditori profunzi ca tine (il incadrez aici si pe Mioc, rimeaza oare cu Boc ??Ca- n modul de gandire e pe-aproape..). Diana ,banuiesc ca esti PRIVATA ( ma refer la activitate) de ai atata ura pe medici, profesori,cercetatori etc.

Miocule ,daca nu o dadeai si pe engleza, nu-mi dadeam seama cu ce "telectual" de elita avem de-a face; tine-o tot asa, modul tau stralucit de abordare a problemei, poate provoca dezbateri profunde !

  Inapoi la articolul Alin Burcea, Paralela 45: Decizia de reducere a salariilor trebuia luata in 2008, asa cum au facut ungurii

Setari Cookie-uri