Comentarii pe articolul Averile mari, taxate suplimentar. Cum comentati ideea guvernului?


Averile mari .......

Cope?Chi Mihai la 27 Iulie 2010, ora 08:18
De ce asa de tarziu ?
Trebuie facuta fara partinire, dar cel mai important ar fi sa se verifice cum au fost dobandite aceste averi, chiar daca este vorba de ministrii, clientela politica, evazionisti sau tigani.
Sper sa nu devina un subiect de opereta sau comedie ieftina, caci de rasul lumii am ajuns, din cauza ,,specialistilor" care au definitivat prabusirea tarii.
la 27 Iulie 2010, ora 14:18
Consider ca masura este disperata si total gresita pentru ca ii mai si incurca sa-si exploateze averile .Este o prostie .Sa le impoziteze normal dar sa-i obige sa plteasca la timp darile si cine nu-si declara corect averea,ce sa gaseste plus sa i se confiste de catre stat ,valorificandu-se.Fiscul trebuie sa fie institutia peste care nici guvernul sa nu se bage .Impozitarile sunt pe hartie si atat, nimeni nu verifica daca averile care sunt declarate ,sunt cele adevarate .Ar trebui sa fie confiscat tot ce nu se declara .Curtea de conturi ,Garda financiara sunt institutii inutile daca nu reusesc sa previna evaziunea fiscala si dau impresia ca fac o cardasie cu cei care evazioneaza.

  Inapoi la articolul Averile mari, taxate suplimentar. Cum comentati ideea guvernului?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile