Comentarii pe articolul Comisia de buget-finante a respins majorarea TVA la 24%. Vladescu da din umeri


Adrenalina...

Moldovean Cornelia la 23 August 2010, ora 20:51
Sincer, cred ca reactia la acest articol nu a fost una normala. Nu avem stabilitate, nu avem un sistem functional, nu avem tehnocrati care sa poata lua o decizie, nu avem sistem sanitar sanatos, nu avem invatamant gratuit (numai parintii stiu cat costa invatamantul gratuit) dar avem adrenalina...
Sporturile extreme nu cred ca pot da atata adrenalina cat da sistemul economic romanesc.
Stimati domni, ia reveniti cu picioarele pe pamant si ganditi-va ca romanul are nevoie si de un pic de stabilitate. Mai lasati incolo orgolii si averi facute peste noapte, nu va mai aparati atatia functiile. Ati fost alesi de un popor (o parte a acestuia) care acum e disperat, secatuit si dezamagit de propriile alegeri. Nu mai intindeti coarda mai mult decat rezista... pentru ca nu o sa va fie usor cand cedeaza.
la 24 August 2010, ora 09:29
Nu mai inteleg nimic! Azi TVA este 19 maine 24, iar acum vad ca nu e aprobat 24%, dar eu am cumparat destule cu 24. E teroare!
Mihalea Stefan la 24 August 2010, ora 12:10
Hai, gata, toata lumea inapoi la 19, puneti-i pe psd-isti si pnl-isti sa va plateasca cei 5% diferenta pentru tot ce ati achizitionat cu noul tva !

  Inapoi la articolul Comisia de buget-finante a respins majorarea TVA la 24%. Vladescu da din umeri

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile