Comentarii pe articolul Cine va castiga din modificarea dobanzilor la credite: Clientii sau bancherii?


Interesanta formula ...

Sandu Aurel la 24 August 2010, ora 09:07
.... de calcul a marjei . E propunere ANPC ... se stie ca Romania a avut mereu teren fertil pentru cozile de topor ....
Nelutu la 24 August 2010, ora 10:13
In acest moment bancile deja iau in calcul Euriborul dar in varianta lor:
Dobanda variabila de referinta = %EURIBOR (care s-a blocat la max istoric din 2008, sau s-a compensat cu creditele neperformante) + %credite neperformante + %cheltuieli interne + %dividende actionari
Daca pana acum oricare din cele patru procente puteau varia (in sus binenteles) acum vine ANPC-ul si le zice STOP!, cumulati ultimele trei procente intr-o marja fixa si sa nu o mai mariti. Adica pastrativa cheltuielile si incompetentele pe spinarea consumatorilor ca si pana acum dar in mod transparent. (prietenii stiu de ce!)
oug502010 la 24 August 2010, ora 17:19
De altfel asta a generat nemultumiri din partea clientilor a numeroase banci, noua legislatia facand posibila obtinerea in justitie a drepturilor de catre cei care au credite ( vezi http://www.creditbcr.ro/ - forum al celor nemultumiti de cum li se aplica contractul de creditare de catre BCR)
M la 24 August 2010, ora 17:23
Stiati ca OUG 50 din 2010 va permite sa aveti rate la credite de 3 ori mai mici , insa bancile profita de proasta informare a oamenilor ?

Intrati pe forumul www.creditbcr.ro si alaturati-va unei comunitati ce au ales sa lupte impotriva dobanzilor exorbitante .
Alaturati-va , in lupta cu bancile .

www.creditbcr.ro

  Inapoi la articolul Cine va castiga din modificarea dobanzilor la credite: Clientii sau bancherii?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile