Comentarii pe articolul Circuite si curse automobilistice in Romania in 2011 - afla cat vor costa


Circuite si curse automobilistice in Romania in 2011

Borcea Dan la 23 Septembrie 2010, ora 09:18
din cate stiu eu A1GP s-a desfiintat !!!
Horia S. la 25 Septembrie 2010, ora 07:41
Am avut un circuit plin de bube care in cele din urma, in stil pur dambovitean, s-a desfintat pt ca autoritatile nu s-au mai inteles la spaga cu organizatorii; ori in Romania, daramite in Bucuresti, nu poate functiona nimic fara spaga; nu are importanta cat de benefic sau de malefic, cat de profitabil sau de pagubos poate fi un eveniment SPAGA sa iasa si se face orice , sau nu se face nimic.
Anul trecut circuitul s-a transferat in ultimul moment la Budapesta, cei care stiu sa exploateze toate mizeriile polticii, managementului si administratiei dambovitene. In timp ce la unguri, la nemti, etc aceste evenimente aduc zeci de mii de turisti, sunt combinate inteligent si armonios cu zeci de alte evenimente sportive, artistice sau culturale pentru un impact major in economia locala, la noi se reduce totul la "loveaua" care se schimba la coltul ulitei intre autoritati si la cateva masini care alearga pt un punct intr-un clasament. Anul trecut parca s-a ales intre un astfel de campionat (chiar si atata de sec cat suntem in stare noi) timp de o saptamana si un concert de o seara care a facut dintr-un spatiu verde un maidan, concertul caci s-a lasat cu spaga mai grasa si cu mai putina bataie de cap iar apoi cu comisioane grase pentru refacerea spatiului verde.
Asta este, atat ne duce capul si coloana.

  Inapoi la articolul Circuite si curse automobilistice in Romania in 2011 - afla cat vor costa

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile