Comentarii pe articolul OUG 50 a primit aviz pozitiv de la Comisia economica


Oricum vom castiga

Diana la 6 Octombrie 2010, ora 11:49
Mintile luminate ARB in frunte cu Ghetea au uitat un lucru.
Daca OUG va trece modificat , se poate declara NECONSTITUTIONALA, deoarece amendamentele au fost supuse dezbaterii doar la Camera Deputatilor nu si la Senat.

Stimate dle Mihai Tudose cu cat te-a platit ARB-ul?????

Indiferent cat loby va face Gheta la CD, noi clientii vom castiga aceasta lupta
Vlad la 6 Octombrie 2010, ora 15:18
Salut si sustin ideea ta Diana.
Lizi la 6 Octombrie 2010, ora 15:58
Diana,
Nu e ideea mea, dar mi se pare tare tare buna...Daca bancile au facut un "cartel"=ARB, cam toate AA-urile suna aproximativ la fel, ei intelegandu-se in prealabil, de la formularea lui "alunecoasa" pana la data asa ziselor convocari la banca, de ce nu se pot asocia si consumatorii intr-o asociatie legal constituita ?
In occident aceasta atitudine de momopol este aspru penalizata de catre Oficiile de concurenta....Chiar nu se poate vedea ca mai toate produsele oferite seamama drastic intre ele, ca daca apare, sa zicem un card, cu ma stiu eu ce conditii "avantajoase, tup a doua-zi, il promoveaza sub o denumire mai pompoasa si mult mai zgomotos si banca din colt?

LIZ
Rotariu Valeria la 6 Octombrie 2010, ora 23:19
si eu sun de acord cu ce spune
diana.ce putin eu nu am cerut micsorarea dobinzilor ,doar eliminarea comisionului de risc in valoare de 42 de eur.,si nu redenumirea lui in comision de administrare .aveam deja un comision de administrare de 7,50 eur.
Monica la 7 Octombrie 2010, ora 13:20
Am o intrebare. Spuneti-mi va rog, de cand eliminarea unui comision bancar inseamna MICSORAREA DOBANZII? In ce sistem bancar este valabil acest lucru?

De ce nu vorbeste nimeni de faptul ca, de exemplu, in 2008 bancile isi faceau publicitate pentru o dobanda de 3,99 %, restul de pana la 7% fiind comisioane bancare de care aflai in momentul semnarii contractului.

De ce nu sunt trase bancile la raspundere pentru falsa publicitate?

De ce se dau stiri de genul - bancile au cerut comisiei europene sa declanseze procedura de ingrifgment pentru Romania - ? Cum sa POATA bancile sa ceara asa ceva?

Si as mai avea inca o intrebare. Ma intreb cat costa cu adevarat lobby-ul bancilor in parlament si media. O fi macar de 1% din comisionul de risc aferent contractelor in derulare?
Diana la 8 Octombrie 2010, ora 15:15
Bancile vor fi acuzate in instanta de practici inselatoare, ptc asta au facut si continua sa insele
Acum , romanii s-au trezit , incep sa-si ceara drepturile si asta II SPERIE PE BANCHERI. Nu vor mai avea profituri asa mari ca pana acum , nu vor mai avea pe cine sa jecmaneasca.
Multumim ANPC care ne sustine si care prin aceasta lege a deschis ochii oamenilor.
Cand Guvernatii au avut nevoie de noi, poporul, si-au intors privirile catre noi, acum , Noi avem nevoie de ei si le cerem sa nu cedeze presiunilor ARB
Dca vor modifica OUG 50 , ii asiguram ca atunci cand va veni vremea sa aiba nevoie de voturile noastre vom spune toti in cor " SA VA VOTEZE BANCILE "
IMPREUNA VOM INVINGE CAMATARIA DIN SISTEMUL BANCAR !!!!!!
Maria la 8 Octombrie 2010, ora 20:52
Cand am semnat conventiile de credit am stiut cu totii care sunt costurile, mie cel putin mi-au spus ca apare pe grafic si comisionul de risc si ca-l platesc pe toata perioada creditului. E mare dar nu pot spune ca am fost pacalita e un pret cu care am fost de acord, dar nu-i aceiasi poveste si cu dobanda majorata dupa cum a batut vantul, ca asa si-au rezervat dreptul..... Asta mi se pare un abuz...
Spulber Maricel la 9 Octombrie 2010, ora 19:37
Ori bancile ori camatarii tot acelasi lucru e.Diferenta este ca bancile te inseala cu acte pe cand camatarii fara dar rezultatul e acelasi!!!

  Inapoi la articolul OUG 50 a primit aviz pozitiv de la Comisia economica

Setari Cookie-uri