Comentarii pe articolul Clientii bancilor cer respingerea amendamentelor propuse de ARB la OUG 50/2010


ARB este Cartelul Bancilor

Eugen la 7 Octombrie 2010, ora 17:55
ARB este de fapt un Cartel al Bancilor, care face presiune asupra Statului Roman, a Guvernului, ameninta cu nefinantarea Statului de catre Banci, cu declansarea procedurii de infrigement impotriva Statului Roman, ba chiar cu parasirea tarii.
ARB uita sa precizeze ca Bancile s-au hotarat, acum cativa ani, sa dea credite cat mai mari, netinind cont de prudenta bancara, la cat mai multi cetateni, cu scopul de ai aduce pe acestia in imposibilitate de plata, prin cresterea dobanzilor, si de a le confisca garantiile, imobilele, prin executare silita.
OUG50 are 95 de articole, iar Comisia Economica propune 98 de amendamente, toate favorabile Bancilor, si culmea, toate propuse de Cartelul ARB (care nu se poate considera lobby, in Romania neexistand legi pentru asa ceva).
Chiar nu va dati seama ca vindeti tara?
Iulian la 7 Octombrie 2010, ora 20:04
Full ViewDe citit.
From: Iulian Radoi Add to Contacts
To: BCR_Ord_50_2010@yahoogroups.com


--------------------------------------------------------------------------------

Apropo de refinantare, domnule ghetea, din opt milioane de credite daca mai pot face refinantare 1 milion este bine, restul este sortit pierderii proprietetii ..Este exclusa varianta refinantarii.domnule ghetea noi ne-am imprumutat la banca suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem fata de banca dar aceasta OUG NE ARATA CUM AR TREBUII SA ARATE UN CONTRACT DE CREDIT FACUT CORECT ACUM TREI PATRU ANI.De aceia domnule ghetea OUG se refera la dobanda din contract care nu are voie sa se mareasca.Aici ordonanata ne fereste cumva si cresterea EURIBORULUI la alte cote .dumneavoastra ati spus in emisiune ca OUG este facut prost la capitolul unde este trecuta referinta EURIBOR care poate creste .Sa creasca ,domnule sa creasca ,daca am 3% dobanda iar EURIBORUL creste la 3 4 tot este mai bine decat 10%.
DOMNILOR PRIN ACESTE CREDITE PE CARE LE-AM ACCESAT SI PRIN CLAUZELE ABUZIVE CARE SE PRACTICA DE CATRE BANCII AM AJUNS SA SE VANDA ROMANIA PE O PERIOADA DE 25- 30 ANI.

DOMNILOR BANCHERI NU VINDETI VIITORUL ROMANIEI ,NU VINDETI VIITORUL COPIILOR NOSTRII,.CRED CA ESTE ULTIMUL LUCRU CARE SE MAI POATE VINDE.!!!!!! VIITORUL.
IN URMA DISCURSULUI dumneavoastra CONSTAT CA ROMANIA ESTE CONDUSA DE BANCI IAR DACA BANCILE PLEACA DIN TARA ROMANIA VA AVEA O CADERE SAU SE VA AJUNGE IN COLAPS.
CHIAR ROMANIA ESTE CONDUSA DE BANCI ASTA ATI VRUT SA SPUNE-TI. INSEAMNA CA AVEM O PROBLEMA !
domnule ghetea nu vrem sa renuntam la credite dar sa fie calculate in modul OUG si fara sa o interprteati dumneavoastra cu toate bancile pe care le conduceti in alta favoare decat a clientului. CONFORM ALTOR LEGI DECAT OUG 50 care stipuleaza clar legea se interpreteaza in favoare clientului..
VA SALUTA OPT MILIOANE DE RESTANTIERI IMPREUNA CU FAMILIILE LOR

Diana la 8 Octombrie 2010, ora 15:37
in cativa ani romania va ajunge o agentie imobiliara, ptc bancile nu urmaresc altceva decat sa scoata profit de pe urma clientilor cu orice pret. nu conteaza ca au scazut salariile , nu conteaza ca este criza , ele vor profit si atat.
traim intr-o tara unde nimeni nu face nimic pentru oameni de rand , institutiile financiare manjesc cu bani guvernatii pt a schimba legile in favoarea lor.
acestia sunt oamenii care ne conduc

  Inapoi la articolul Clientii bancilor cer respingerea amendamentelor propuse de ARB la OUG 50/2010

Setari Cookie-uri