Comentarii pe articolul Oamenii de afaceri: Nu poti da mii de euro unui tanar si sa il arunci direct in business


Oamenii de afaceri: Nu poti da mii de euro unui tanar si sa il arunci direct in business

Matei Gabriel la 8 Octombrie 2010, ora 08:51
Cu un ajutor nerambursabil de 25.000 euro un tanar poate incepe pe propriile lui forte si capacitati intelectuale o afacere. Este normal ca este o probabilitate de risc, din 100 tineri sa nu reuseasca in afaceri toti dar sunt mai multe motive care sa justifice aceasta actiune:
1. tinerii nu se mai simt marginilizati si fara viitor in societate
2. responsabilitatea acordata ii alunga "gandurile negre" de emigrare si il obliga sa "invarte roata" si sa-si aduca contributia la dezvoltarea societatii careia ii apartine
3. chiar daca unii nu vor reusi altii da iar recuperarea capitalului pierdut cu unele proiecte se recupereaza din taxele si impozitele care revin la buget de la proiectele care creeaza plusvaloare
Sunt calcule simple la indemana oricarui economist de buna credinta. daca se abordeaza pozitia afilierii partinice si a fricii de concurenta niciodata nu se va face nimic in aceasta tara. Adica pardon, se va face ceva: se va fura in continuare iar tinerii vor continua sa emigreze indiferent daca au sau nu diplome universitare!
Pozitia conducatorilor a fel de fel de organizatii si asociatii este una comuna: fiecare isi da cu presupusul si cauta sa iasa personal in evidenta neglijand ca de fapt organizatia sau institutia pe care este pus sa o managerieze trebuie sa fie in prim plan. Lupta pentru imaginea care da bine in lumea politica se va ascuti si mai mult incepand cu 2011 (an preelectoral) si deci vom asista la nenumarate "iesiri pe scena" care mai de care mai fanteziste!
Oricarui tanar trebuie sa i se dea o sansa! Din 100 daca reusesc 60 este un procent magnific, inseamna ca programul respectiv a dat roade si societatea va avea de castigat!

  Inapoi la articolul Oamenii de afaceri: Nu poti da mii de euro unui tanar si sa il arunci direct in business

Setari Cookie-uri