Comentarii pe articolul Isarescu catre presa: Faceti stiri de senzatie. Foarte bine! Sa stiti ca ele au un cost


Ne pregatim de alegeri

Adrian la 4 Noiembrie 2010, ora 17:12
Undeva am citit o poveste incredibila despre un om inteligent dar sters care a ajuns la carma unei mari companii de petrol, proprietate de stat. Firma respectiva era sfasiata de coruptie datorita politicienilor care o devalizau, asa ca el a fost considerat un candidat usor de manipulat. Desi nimeni nu ii dadea nici o sansa, respectivul nu numai ca nu a esuat dar a condus compania catre succes, reusind sa elimine politicul din business. Urmarindu-l pe Isarescu, nu pot sa nu observ anumite similitudini cu personajul povestii de mai sus. Venit de nicaieri, ajuns la carma bancii nationale, astazi din ce in ce mai aproape de rolul vietii lui.
Altfel ramane omul in umbra carora bancile din Romania au facut bani multi in Romania, pe spinarea noastra a tuturor. Dar poate cine stie, ca Presedinte, va putea corecta anumite greseli din viata lui, asa cum si Basescu pare sa incerce. Succes amandurora!

  Inapoi la articolul Isarescu catre presa: Faceti stiri de senzatie. Foarte bine! Sa stiti ca ele au un cost

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile