Comentarii pe articolul Cu ce rezultate financiare ramane Vodafone dupa plecarea Lilianei Solomon


miscare gresita?

Marius Maxim la 9 Noiembrie 2010, ora 09:47
atribuirea unei uriase responsabilitati administrative, unui manager cu foarte bune rezultate in dezvoltare, ar putea fi o miscare gresita pentru vodafone la nivelul regional la care au plasat-o pe doamna solomon. ea va trebui sa se reprofileze din un bun manager de marketing intr-un foarte bun administrator la un volum mult mai mare de operatiuni. a gestiona un buget operational foarte mare este diferit de a creste un buget de la unul mic la unul mai putin mic.
Nicolescu Teodor la 9 Noiembrie 2010, ora 10:30
Daca-i ordin ... cu placere ! doamna Solomon are experienta :)
Dan Aurelian la 9 Noiembrie 2010, ora 13:13
Nu pare prea greu sa obtii profit intr-o companie de telefonie mobila: dupa ce agati un numar suficient de mare de abonati banii par sa vina fara sa mai fie nevoie sa faci mai nimic. Se vorbeste de 9 milioane si 8 sute de mii de clienti in articol, deci cand ne dam noi astia un SMS de anul nou, compania face 9.800.000 de euro in cateva minute, nu? Inteleg ca e de laudat ca doamna Solomon a marit numarul utilizatorilor cu 3,2 %, dar castigurile au scazut cu 13% ! Si profitul a scazut cu 20 %. De ce asta s-a lasat cu o promovare, chiar nu inteleg!
Necunoscute sunt caile potentatilor!

  Inapoi la articolul Cu ce rezultate financiare ramane Vodafone dupa plecarea Lilianei Solomon

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile