Comentarii pe articolul Bostina si Asociatii, un sediu cu istorie


Biroul avocatul Bostina

la 10 Decembrie 2010, ora 09:07
Astia au prosperat, daca toata tara ar arata asa,m si daca ar trai cu ceva mai bine decit inainte de "89 macar 51% di populatia tari noastre, am putea spune ca democratia si-a spus cuvintul.
Dar cum avocati nu se sesizeaza sa apere pe cei neputincios? cazul copiilor nenescuti, si ai pensionarilor,asta care au lucrat pe vremea dinainte, ii mai pedepsiti inca o data! pai de unde sa aiba ei bani sa-si platesca avocatii, din pesiile alea mici, pecare le mai cuintesc,conducatori nostri?Imi este rusine! de ce se intmipla?. Dumnelor nu vor sa lucreze voluntariat in folosul celor multi?Ei poate sunt scoliti pe afara, pe bani lui tatici,sau mamaica, mari bosi, ce se intimpla li se pare normal?.
Se lupta numai pentru ei!
la 26 Decembrie 2010, ora 14:23
Aceasta cladire a fost internat studentesc, al Politehnicii, prin 1960. Apoi a fost sediul unei banci falimentare (parca Credit Bank sau alta Bankcoop). Ma bucur ca aceasta cladire aflata pe fosta strada Alexandru Sahia arata asa de frumos. Felicitari propietarilor!

  Inapoi la articolul Bostina si Asociatii, un sediu cu istorie

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile