Comentarii pe articolul Esti manager? Vezi cum iti poti schimba jobul pe net


MANAGER SAU PADUCHE?

Olteanu Dragos la 18 Ianuarie 2011, ora 13:20
Pai de manageri ( sefi!) ducem noi lipsa? Auzi recrutezi sefi. Care stau si indobitocesc pe cei ce muncesc. Ei castiga cat toti subalternii lor la un loc. Care subalterni muncesc din greu si cate 12 ore pe zi sa ia managerul salariul si bonusurile. Astia, managerii ar trebui starpiti.
De asta nu merge nimic in Romania. SUNT MAI MULTI MANAGERI DECAT MUNCITORI!
Costin Ioan-Horatiu la 19 Ianuarie 2011, ora 09:58
Dragos...ai foarte mare dreptate, insa in acelasi timp trebuie sa te contrazic. Sunt un rau necesar. Muncitorul dupa terminarea programului isi vede de viata lui, de familie, etc. in schimb managerul lucreaza pe tot parcursul zilei(aici face diferenta domeniul), muncitorul daca trebuie sa ia o decizie imediata da din umeri si spune :"sa-l intreb pe sefu" si cu asta a eliminat orice urma de asumare a vreunei responsabilitati. Ca sef ai mult mai multe de indeplinit plus factorul stres care este incomparabil cu cel din sectorul "muncitoresc". Facand o comparatie intre cele doua categorii crezi ca un manager nu isi merita remuneratia?
la 19 Ianuarie 2011, ora 12:42
sa puna mana pe carte si atunci sa vorbesti
la 19 Ianuarie 2011, ora 21:15
Functiile de manager sunt deja destinate anumitor oameni din tara respectiva. De exemplu eu, Barbu, care am o inclinatie deosebita spre functia de manager am o multime de aptitudini de a conduce o intrprindere de automobile cum este Dacia Pitesti sau chiar un Mercedes nu voi ajunge sa fiu recrutat nici pentru o firma de 10 lucratori deoarece nu am calitatea biblica de a fi recrutat. Acum in ceasul acesta al omenirii toate joburile din lume sunt trecute prin filtrul politic iar managerii tuturor marilor si micilor firme vor fi recrutati din cartea alba a evreilor iar daca ai neamuri la Ierusalim sau ai activat intr-o structura agreata de marea evreime, fiind in general un nimeni, fi sigur ca vei fi automat recrutat in functi alese platite cu sute de mii de euro pe an iar daca nu, poti sa fi bun cit 10 din cei pusi in cartea alba, nu vei primi nici macar un post de sef de biro intr-o firma de 10 persoane. La ora actuala toate functiile din intreaga lume sunt politizate. Esti patat cu roz esti de-al lor si orice poarta iti este deschisa. Nu esti de-al lor si ai avut ocazia sa critici in mod constructiv anumite aspecte ale vietii sociale si politice ale lor atunci esti trecut in cartea neagra a lor si poti sa ai 5 facultati sa fi scris 10 romane politice si o mie de calitati vei muri un nimeni la care nu se va uita nimeni deoarece nu esti in cartea alba a lor. Cei care sunt asa zisii "Yes Men" si care sunt in stare sa-si vinda parintii si constiinta pentru 30 de arginti. Un asa zis nimeni sunt si eu cel ce scrie aceste rinduri. Fara falsa modestie. Si ca mine mai sunt inca citeva sute de mii in Romania.Veti reusi sa-i distrugeti pe toti !? Caci marile jocuri planetare abia acum incep in ceasul al ..11 lea ! (Comentariu pe care eu insumi il cenzurez !)

  Inapoi la articolul Esti manager? Vezi cum iti poti schimba jobul pe net

Setari Cookie-uri