Comentarii pe articolul Dinu Patriciu, despre scumpirea carburantilor: Statul este de vina


Boicot !... urmeaza ROMPETROL

la 18 Ianuarie 2011, ora 15:08
...poate ca de aceea a iesit Baronu' sa mai dea cu un pic de praf in ochi,... in ochii cui se uita la el si la micutzul Crin.
Schimbischi Dan-Razvan la 19 Ianuarie 2011, ora 14:46
Ma rog, cine face din asta o declaratie PUR politica ..are serioase probleme de inteligenta ..datorita spalarii creierului cu politica. Omul este afacerist si priveste strict din perspectiva profitului. Nu stiu daca este corect ce spune ....dar in mod sigur ... are un cuvant greu de spus in lumea petrolului romanesc din multe motive din care cel mai mic este acela simplu ca aflandu-se intr-o pozitie de top a avut la cunostinta informatii mult mai aprofundate despre aria asta de activitate. Daca nu e corect, nu este, daca este corect ...este, nu sunt in masura sa spun ....dar pot spune ca mi-as vinde un pachet de actiuni daca la o firma daca el mi-ar spune ca aceea va pica dintr-un singur motiv - pentru ca stiu sigur ca vor exista altii care il vor asculta si pretul actiunilor automat va scadea.

  Inapoi la articolul Dinu Patriciu, despre scumpirea carburantilor: Statul este de vina

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile