Comentarii pe articolul Ce vor companiile americane de la noul Cod al muncii


Codul muncii

Tanasescu Mihai la 22 Februarie 2011, ora 11:02
Noul cod este intradevar al muncii si nu al nemuncii ca cel anterior.Probabil ca cei care nu sant deacord cu noul cod nu sant parinti sau sant dusmanii propiilor copii.Cat mai vreti sa traiti cocotati in spinarea lor? Nu intelegeti ca lipsa muncii performante ne duce la indatorare externa pe care ei o vor plati.Ca -i handicapati din start lipsindui de copetitie?Dupa mine noi ca societate ar trebui sa aplicam aceleasi criterii de selectie si clasei politice.Unde sant valorile acestui popor? de ce trebuie sa se piarda intr-o masa cenusie pentru a salva de la mediocru in jos? Nu credeti ca platim cu totii un pret mult pra mare? E cazul ca cei care au invatat ce e munca sa se scuture de paraziti sa-i puna la treba si sa se lase de pomeni 67 de ani e suficient nu credeti?.
Daszkal Paul la 5 Martie 2011, ora 17:39
In absenta unor criterii de performanta unitare cel putin pe un domeniu de activitate, se poate intampla ca un salariat evaluat ca performant la una din societati sa nu corespunda la o alta societate. Cine este arbitrul evaluarilor astazi?

  Inapoi la articolul Ce vor companiile americane de la noul Cod al muncii

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile