Comentarii pe articolul Isarescu: Stimulati munca! Incurajarea consumului, o idee proasta si politica


bravo frate !

Lisnic Sebastian Mihai la 23 Februarie 2011, ora 11:50
Nu a vorbit peste tot pe intelesul oamenilor de rand insa : trebuie sa muncim, asta e adevarul. NIMENI nu a crescut economic fara munca, nemtii muncesc de rup, japonezii la fel, chinezii muncesc, patronii danezi muncesc uneori tot anul cu o pauza de 10 sau 7 zile. munca munca si arbaitan
Mira Maysa la 23 Februarie 2011, ora 13:52
Are dreptate !!! ...o crestere economica sanatoasa se bazeaza pe cresterea productiei si a exporturilor nu pe cresterea consumului !!! daca primii indicatori vor creste implicit va creste si consumul... toata lumea plange de mila bugetarilor dar chiar nu vede nimeni in ce stadiu s-a adus mediul de afaceri !!! ...guvernantii ce viseaza noaptea pun dimineata in aplicare ... se conduce dupa ureche ... in toate institutiile statului e haos ...pai asa se conduce o tara fara nici o strategie pe termen scurt, mediu si lung sa stie toata lumea ce are de facut???... in ce tara din lume salariatii bugetari au salariile mai mari decat salariatii din sistemul privat ??? ... sa fie incurajata competenta si valoarea nu incompetenta , nepotismul si birocratia !!!... avem nevoie de profesori si medici ca am ajuns un popor bolnav de atata stres ... 20 de ani de greutati pt acest popor e prea mult !!!
la 23 Februarie 2011, ora 16:27
Ma, voi pe ce lume traiti ? Eu cred ca ar fi mai bine sa muncim 7 zile pe saptamana , 12 ore pe zi si sa cerem reducerea salariului la jumate. Sa producem si sa exportam ieftin in Germania ca sa redresam economia.Sa-i imbuibam pe nemti cu produse ieftine si bune ca sa li se prabuseasca economia. Sclavi ati fost, tot sclavi o sa fiti. Va angajez eu la firma mea daca vreti sa lucrati pe bani putini ( mi se pare ca asa fac si nemtii - muncesc doar pe vreo 2000 euro/luna , nu ca voi pe 100 euro / luna). Va dau cate un tarnacop si 2 euro pe zi . Eu petrec prin restaurante , ma plimb cu ML-ul si voi cresteti economia. Hai, ce ziceti ? Nu puneti botu ? Doar prosti sunteti de 2000 de ani. As vrea sa-l vad si pe Isarescu cu un salariu de 100 euro si sa-i spun si eu ca se stimuleaza munca nu consumul .
la 23 Februarie 2011, ora 17:34
Mai fratilor,luati aminte la art.din"SCHINTEIA"de pe vremea impuscatului:cinci cistig,sapte maninc;ce ramine bag in punga!

  Inapoi la articolul Isarescu: Stimulati munca! Incurajarea consumului, o idee proasta si politica

Setari Cookie-uri