Comentarii pe articolul Ghenea: Sa nu fim patrioti in mod ridicol. Nu cred ca o listare in Romania este oportuna acum


Ghenea: Sa nu fim patrioti in mod ridicol. Nu cred ca...

Dragos Simion la 12 Mai 2011, ora 12:21
Marius, Lucrurile sunt mai nuantate, iar retorica simplificata de la un seminar poate fi prea usor 'misleading' pentru antreprenorii fara experienta pe piata de capital.
In esenta exista mai multe situatii, tipuri de firma, etc. Pentru firme de servicii IT, gen Total Soft, Siveco, etc, care au atins un nivel rezonabil de vanzari si mai au si perspectiva unei cresteri sustenabile, nu neaparat spectaculoase, s-ar aplica mai curand principiul proximitatii fata de investitori.
Pentru firmele de nisa, care au un produs sau o grupa restransa de produse de interes pentru piata IT, cel mai probabil listarea e o utopie, mai ales daca nu au o masa critica.
In fine, firmele care au reusit sa dezvolte un produs cu adevarat scalabil, care are o adresabilitate mare, acestea sunt candidate pentru o listare de succes pe piata americana.
Stiu ca si comentariul acesta e prea scurt, insa cel putin reprezinta un 'dubito ergo cogito' pentru antreprenori. Macar sa nu isi faca de la inceput false asteptari.
Toate cele bune, Dragos

  Inapoi la articolul Ghenea: Sa nu fim patrioti in mod ridicol. Nu cred ca o listare in Romania este oportuna acum

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile