Comentarii pe articolul Basescu la congresul PD-L: Continuati procesul de transformare a Romaniei!


Basescu la congresul PDL

la 14 Mai 2011, ora 13:57
Daca spunea si care sunt urmatoarele masuri de creare de noi locuri de munca, nu de cele pentru care s-au confirmat sau s-au renegociat contracte de munca era mai bine. Credeam ca nu vom mai avea parte de scene lacrimogene, dar observ ca Basescu este foarte sensibil si cam incepe sa planga din nimic. Acest guvern care a adus numai rau oamenilor nu numai ca trebuie sa plece cat mai curand posibil dar oamenii care l-au format trebuie anchetati penal pentru genocidul care l-au facut in randul tuturor cetatenilor romani. Romanii s-au saturat de minciunile lor. Care premize de relansare s-au creat cand ei au distrus absolut tot.
la 14 Mai 2011, ora 15:48
Acest individ trebuie arestat, judecat si condamnat cat mai repede si confiscarea averii. Este o rusine pentru Romania. A fost in aproape toate guvernele de dupa 1990 si a participat la distrugerea tarii. Pai nu-i este rusine sa vina dupa 7 ani de mandat de presedinte si sa descopere America. El nu stia de hotia din regiile romanesti cand acolo s-au facut toate numirile cu acordul sau si de-acolo sugeau toti din pdl. Cati bani a costat campania din 2009 si de unde s-au suportat toate cheltuielile? Sa vedem, daca nu va fi ales Blaga, da ceva pe goarna? De cati ani critica presa ce se intampla cu fel de fel de achizitii la preturi de zeci de ori mai mari decat intr-un magazin obisnuit, de faptul ca aceste regii si alte societati cu capital de stat nu-si platesc contributiile la pensii si la sanatate, desi retin aceste contributii de la salariati, ca desi sunt pe pierderi, directorii acestora au niste venituri fabuloase, ca nu fac nimic pentru a deveni rentabile. Acum se intampla aceasta recunoastere pentru ca FMI, o institutie bezmetica si ea pentru ca atunci cand a acordat primul imprumut de 12,9 miliarde EURO stia de arieratele regiilor si nu a conditionat acordarea imprumutului de achitarea acestora, nu a mai fost de acord sa incheie un nou acord de imprumut decat cu conditia lichidarii acestor arierate. De unde se vor plati aceste datorii? Accepta UE ca statul sa anuleze aceste datorii? Nu reprezinta aceasta ajutor de stat pentru aceste regii ceea ce este interzis de UE? Sunt surprins ca romanii nu reactioneaza, sunt sictiriti si scarbiti de acesti politieni nesimtiti, incompetenti si mincinosi, dar totusi toti trebuie sa ia pozitii, sa se opuna a mai fi calcati in picioare, sa solicite demisia acestui guvern marioneta de doi bani impreuna cu acest presedinte ales de doar 5 milioane de romani (ce parere au ceilalti 15-16 milioane de romani?). Sper ca macar unii sa raspunda la aceasta intrebare.

  Inapoi la articolul Basescu la congresul PD-L: Continuati procesul de transformare a Romaniei!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile