Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor dupa iesirea din recesiune?


"noi ne vindem tara"...eventual pe doi lei !!!

Socol Marian la 16 Mai 2011, ora 17:21
Cred ca sloganul anilor '90 se transforma azi in .."noi vrem sa ne vindem tara pe doi lei..". Citeam mai ieri pe un portal din Marea Britanie niste preturi pe m.p. al locuintelor ultracentrale din capitalele vestului. Am ramas siderat! Preturile se invarteau in medie pe la...tineti-va bine....56.000 euro per m.p. ! Nu, nu am gresit. Ma intreb daca cei ce clameaza scaderea preturilor si asa vai de lume, ce primesc in schimb? Vom ajunge iar ca in 2004 sa vindem pe nimic strainilor casele noastre ca mai apoi sa ni le vanda ei pe preturi de 10 ori mai mari? Asta se vrea? Eu sunt un ex. tipic al acelor vremi. Am cumparat de la un israelian un ap. cu 172.000 euro pe care el il cumparase cu trei ani inainte cu exact 27.000 euro!!! Frumos nu? Mai repetam aceasta prostie? Ne luam dupa ziaristi iresponsabili?
Cu stima,
Marian Socol
Lolek la 16 Mai 2011, ora 21:11
Prostia poarta numele tau.
Rotaru Adriana la 16 Mai 2011, ora 21:12
Din pacate domnule Socol Marian sunteti singurul care aveti perfecta dreptate. Intr-adevar se urmareste sa ne vindem casele la preturi minime ca apoi sa le cumparam la preturi europene adica peste 50 000 euro pe mp. Cei ce nu au posibilitati materiale nu isi vor putea cumpara o casa nici aici si nici in alta tara atata timp cat nu au certitudinea majorarii veniturilor pe termen lung si foarte lung.
Daniel la 17 Mai 2011, ora 00:06
Eu imi doresc ca pretul pe m.p sa ajunga56 000 EUR (GBP daca tot vorbim de Marea Britanie). Atunci va insemna ca puterea de cumparare va fi similara celei din Marea Britanie, la fel infrastructura si nivelul de educatie. Si o sa am si o satisfactie cand o sa-i dau israelianului banii pe respectiva propietate .. "I-ai pe-astia, ca tiparim noi altii"
Socol Marian la 17 Mai 2011, ora 10:53
Multumesc dnei Rotaru si dlui Daniel pentru completare. Poate am uitat sa precizez ca m-am referit la cele mai scumpe case, cele din centrul capitalelor de mai sus. Evident ca exista si preturi "rezonabile" dar pentru ei nu pentru noi, deocamdata. Asa este, trebuie sa ne dorim ma bine cresterea veniturilor noastre decat scaderea preturilor la case , scadere care poate da nastere iar la "bule "speculative. Acesta era de fapt mesajul meu.
Cat despre dl Lolek, il compatimesc, inca nu stie sa foloseasca in mod civilizat aceasta mare posibilitate de comunicare numita internet. Ii doresc sa scape de nevroza cat mai repede.
Cu stima, chiar si pt dl Lolek,
Marian Socol, 60 ani.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor dupa iesirea din recesiune?

Setari Cookie-uri