Comentarii pe articolul Cum a ajuns un arhitect american sa proiecteze case pentru miliardarul Popoviciu


Cum a ajuns un arhitect american sa proiecteze case pentru miliardarul Popoviciu

Marius la 26 Iunie 2011, ora 23:29
E o opinie cvasi-eronata a unor 'investitori' straini, pe care am mai vazut-o publicata in circumstante asemanatoare: un intelectual care sta cu anii in facultate nu poate fi umilit, intr-o tara ca Romania, parte a Uniunii Europene, cu 300-400 dolari sau euro pe luna. Nu suntem in China sau Taiwan, pur si simplu. Hard work da, e necesar, dar de la 1500 de euro in sus, altfel nu poti motiva tinerii. Mai ales pe cei care au valoare si si-o cunosc. Iar cu 300 euro cu greu te poti descurca in Bucuresti daca nu vrei sa stai acasa la parinti. Si asa ajung tinerii sa plece in Franta, Germania, Anglia. Cum pleaca si medicii, dealtfel, ca si alte categorii. Dl. arhitect cu pricina de ce a plecat din Romania, nu ca sa castige mai mult? Altfel ramanea la vreun IPJ comunist.
Mihaela la 27 Iunie 2011, ora 15:36
este adevarat ca 300 de EUR este un salariu extrem de mic, dar este proportional de multe ori cu nivelul de cunostinte si de implicare a persoanelor in cauza. Din cate vad in material se face referire la stagiari, nu la arhitecti plini, e maaare diferenta. Imediat de pe bancile facultatii nu au inca prea multa practica, cei mai multi dintre ei. Nu se pot astepta sa castige cat un arhitect cu experienta. Eu lucrez intr-un birou de ceva vreme si pot sa va spun ca uneori ia si 2 ani sa invete ceva copii care abia au iesit din facultate, inclusiv mie mi-a luat mult timp. Pai daca incepi de la 1500 unde ajungi dupa 4 sau 5 ani, la 6000 EUR pe luna? presedinte de banca si nu altceva :))).
Sandu la 28 Iunie 2011, ora 09:23
Da! domnule arhitect "american"... ati prins bine cum merge treaba ca patron in Romania: cere cat mai mult de la angajati si da-le cat mai putin. In primul rand ca ii frecati pe toti care va fac treaba acolo la Baneasa si pana la urma alegeti numai turcisme-deci esti zgarcit "la maxim".... dar matale ai prins bine-de la nasu' Popoviciu-cum se dau tunuri in Romania ca sa ai cresteri de 50% intr-un an. De ce vrei sa castigi atat de mult intr-un an si sa dai atat de putin angajatilor? Filozofia matale despre cum trebuie muncit in Romania ne umple de "respect".
la 9 Iulie 2011, ora 15:10
In New York nu exista o institutie de invatamant care se numeste "Universitatea de Arhitectura"! Puteti sa dati informatii mai corecte decat asta?

  Inapoi la articolul Cum a ajuns un arhitect american sa proiecteze case pentru miliardarul Popoviciu

Setari Cookie-uri