Comentarii pe articolul Uite cum pregatesc nemtii falimentul Greciei: Adio, euro! Va intoarceti la drahma


Nicolae Ceausescu avea o vorba

Ceausescu la 12 Septembrie 2011, ora 12:13
Neamestecul in treburile interne a tarii.
Si stia el ce spunea atunci. Din pacate a trebuit sa treca 21 de ani ca sa ne dam seama ca democratia inseamna influiente politice si bani invartiti in speculatii financiare de catre maharii europei.
Grecia este primul pas in destramarea comunitatii europene.
Cum poate cineva sa vina la mine in casa si sa-mi spuna dupa ce reguli sa traisc eu ca el sa faca bani de pe spinarea mea?
Eu trebuie sa fac bani ca sa pot trai decent. Ca fac bani cu bani imprumutati sau nu, asta e problema mea. Daca cineva ma imprumuta sau nu, la fel. Eu trebuie sa am doar credibilitate si sa fiu harnic ca sa fac profit. Oare cine doreste sa mearga in pierdere? Excrocii care au interes, nu? Omul onest nu doreste acest lucru. Si nu pot sa cred ca intr-o tara intreaga nu exista oameni capabili care sa gestioneze bunul mers al acesteia. Cum sa vina cineva de afara sa dea sfaturi? ;)))
Solutia iesirii din criza este specifica fiecarei tari in parte.
Nu asa cum procedeaza unii ca trag focul sub oala lor ex.: Germaniei carora ar trebui sa le fie rusine. Cand le-au mers afacerile in tarile europei a fost totul ok. Acum cand vor sa dezvolte agricultura ii reguleaza pe ceilalti.
Maria Maria la 12 Septembrie 2011, ora 14:27
O lume in deriva.
Nu mi-am facut iluzii la revolutie,dar mi-am dorit sa ma insel.Este mai rau decat ma asteptam.ROMANII NU MAI AU DEMNITATE.ROMANIA ESTE LA "CHEREMUL" MAIMARILOR LUMII...
la 12 Septembrie 2011, ora 14:58
drept si mai vrea basescu ,,statele unite ale europei"sa fim tot o apa si un pamant
Tuvene Corneliu-Ionut la 12 Septembrie 2011, ora 14:58
Discutabil... personal as avea incredere intr-o guvernare temporara a Germaniei in Romania mai mult decat orice partid roman! Cred ca nemtii nu ne-ar fura chiar as la drumul mare. Si daca nu ar fi Germania, Europa s-ar duce de mult "pe copca". Normal ca trebuie sa isi apare interesul deoarece sunt probabil cei mai harnici dintre europeni, si fara afaceri cu Germania nu am avea cui vinde nimic.
Borbely Zoltan la 12 Septembrie 2011, ora 15:36
Greisti total "d-le Ceausescu " ! Nu aveti deloc dreptate !
Emil Bobu la 12 Septembrie 2011, ora 15:42
Tarile asazis civilizate trebuiau sa stie bine ca nimeni nu da nimic doar asa de ''amorul artei''.''Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti pe gratis''.Despre noi Romanii nu-mi ramine decit sa reamintesc o cugetare veche:''Cel care se naste sarac si urat are mari sanse ca, atunci cand o sa creasca, sa isi dezvolte ambele calitati''.
la 12 Septembrie 2011, ora 23:18
Are mare dreptate Ceausescu ! Dar acuma este prea tarziu, dupa ce l-am omorat pe cel ce a scos Romania in lume am adus din lume TOATE LEPRELE sa ne dea lectii de economie si de viata ,pe cand ei erau deja falimentari (America , Italia,Spania,.....)si sa plece cu TOTI BANII nostrii iar noi am ajuns sa facem FOAMEA cu asa tara BOGATA . Democratie am vrut ,democratie am gasit ,"laptele si mierea" le ai daca MUNCESTI si NU-TI VINZI TARA !!!

  Inapoi la articolul Uite cum pregatesc nemtii falimentul Greciei: Adio, euro! Va intoarceti la drahma

Setari Cookie-uri