Comentarii pe articolul Miliardarul Adamescu, despre managerul propus la sefia CSA: A venit vremea celor tineri


competenta sau politichie????

Adrian Trandafir la 20 Septembrie 2011, ora 15:19
Din punctul meu de vedere....cea mai pregatita persoana din Romania in domeniul asigurarilor este Violeta Ciurel...este cea care a adus ING in Romania si acum....pe AXA , companie cu care sunt convins ca v-a impune un standar european al serviciilor si produselor pentru clienti.....asa cum este recunoscuta AXA la nivel international.
Cat despre Dl Adamescu.....inteleg "sustinerea" pentru acest pusti Comaniciu si sunt "ingrijorat" in legatura cu viitorul sucursalei Astra Asigurari Brasov...sper sa gaseasca un om atat de pregatit incat sa-i poata prelua sarcinile si sa le duca la bun sfarsit :-))))))
...inchipuiti-va ce oameni de valoare poate sa conduca Astra avand in vedere ca ...desi foarte pregatit.... Comaniciu a ajuns doar director de sucursala :-)))))))
....pacat ca oameni cu pregatire profesionala si experienta ca Violeta Ciurel si altii nici macar nu au foat propusi pentru asemenea functii


  Inapoi la articolul Miliardarul Adamescu, despre managerul propus la sefia CSA: A venit vremea celor tineri

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile