Comentarii pe articolul Romanii isi vor putea face firme in 3 zile. Media europeana e de 15 zile


Serios?

Lupo Calin la 28 Septembrie 2011, ora 15:37
Media europeana e 15 zile? Ati luati europa sau EU? Pentru ca diferenta e mare. Nu de alta dar in Belarus sau Rusia e ceva peste o luna.

In Eu media e sub 2 zile, cu recordul in Estonia unde iti deschizi o companie in 15 minute.

Iar in Romania dureaza doar 10 zile? Experienta mea zice ca e ceva mai mult din cauza unor procese si informatii clare. Promit ca urmatoarea companie sa o deschid in Romania daca procesul dureaza doar 3 zile.
la 28 Septembrie 2011, ora 16:10
in conformitate cu art .8 din legea 359/2004 termenul de eliberare a certificatului de inregistrare continand numarul de ordine in registrul comertului ,este de 3 zile, calculat de la data inregistrarii cererii, potrivit dispozitiilor codului de procedura civila . atentie ............. celor care dezinformeaza !
Indries Emanuel la 28 Septembrie 2011, ora 16:36
texte
Dr.Med.Jabben Doina la 28 Septembrie 2011, ora 16:55
Domnilor, aceasta piesa de Teatru, numita " Patron in 3 zile ", are alure comice..
Ce conteaza, daca voi deschide cu 3 zile mai devreme o pravalie , sau firma ?

Intrebarile Fundamentale sint de alta Natura : voi avea succes oare,
este asta o idee buna, ? voi putea rambursa Creditul ?

poate...
daca voi sta 3 zile mai mai devreme, intr-o pravalie goala,

imi vine sa zimbesc...
Ioan Kovaci la 28 Septembrie 2011, ora 17:22
Ne-am saturat deja de stiri de genul acesta ,,vom face si vom drege" si in final nu iese nimic Si in cazul acesta si termenul de 10 zile e o exgerare , in realitate dureaza mai multe zile pana firma devine functionala,asta cu termenele de eliberare a certificatului de inregistrare in 3 sile sant abureli.Iar doamna aceasta Vass de care tot auzim pe toate canalele tv este chiar fotogenica desi nu am inteles de ce trebuia sa ii vedem si poza publicata aici, era poate mai nimerita una cu cozile de la registrul comertului.
Dumitriu Dorel Spiru la 28 Septembrie 2011, ora 20:22
Este posibil. Dar ce se va intampla cu perioada de dupa obtinerea certificatului de la ORC si obtinerea certificatului de TVA? Cu totul, acum se depasesc de voie 40 de zile. Care 10 zile? Se va reduce in acest fericit caz, in realitate, de la 40 la 33 de zile.
Rvl la 28 Septembrie 2011, ora 22:48
10 zile spune raportul doing business in prezent.
la 29 Septembrie 2011, ora 09:16
Vrajeala de popa tuns ! Cinspe zile dureaza obtinerea actelor ... probabil in Antagonistan !!! Oricum la Romangea dupa ce-ai primit C.U.I.-ul , te mananca autorizatiile, aprobarile si avizele de functionare, care tin de autoritatile locale. Sobolanii astia de prin birourile primariilor, te trimit de la unii la altii ca pe-o minge de pin-pong. Niciodata n-o sa ai toate hartoagele alea in "regula" si n-o sa poti functiona decat daca "sari la cap" . E foarte posibil sa te plimbe si doi ani... cunosc caz concret. Dac-ar vrea intr-adevar sa faca ceva cucoana asta blonda ar anula toata aceasta serparie de avize, aprobari si autorizatii. Exista legislatie Madam !!! Da-i omului in mana un dosar cu legislatia ce tine de activitatea pe care vrea s-o desfasoare, asta semneaza de primire si se-apuca de lucru... si raspunde daca respecta legea sau nu.
Dar nu va convine sa simplificati lucrurile sobolani ce sunteti, din birocratia asta diabolica va trageti seva ! Va salut.
Davidoviciu Adrian la 29 Septembrie 2011, ora 12:46
In aceasi masura ar trebui simplificat si procedura de lichidare a micro- intreprinderilor si PFA !

  Inapoi la articolul Romanii isi vor putea face firme in 3 zile. Media europeana e de 15 zile

Setari Cookie-uri