Comentarii pe articolul DELAPIDAREA PETROMSERVICE: VINTU, LUCA&CO AU FOST ARESTATI!


Arestarea lui Vintu...

Cucu Adrian-Constantin la 8 Noiembrie 2011, ora 17:07
Ma bucura o astfel de stire si pentru un moment chiar am sentimetul ca justitia romana isi face treaba insa tare mi-e teama ca le vor da drumul. din "lipsa de probe" sau "viciu de procedura". A venit vremea in care toti oamenii corupti si care au comis infractiuni economice si nu numai trebuie sa plateasca. Domnilor parlamentari depolitizati complet justitia si lasati-o sa isi faca treaba !!!
Babeanu Viorel la 8 Noiembrie 2011, ora 19:01
acest liviu luca era in razboi mare cu alt oportunist de la sindicate, pavel tudoran, niste mincinosi care isi vedeau fiecare de interesele lor personale. negriciosul de liviu luca a dus un mare razboi cu sindicalistii lui de la centrul de pregatire si perfectionare a liderilor sindicali pe care i/a dat afara pe motive de nerentabilitate a unitatii de cazare. oameni amarati care au ramas pe drumuri din cauza oportunistilor pe care nu/i interea asa de mult activitatea sindicala, cat propria inavutire. speranta mea este ca acesti nenorociti care nu se pot numi oameni, sa plateasca. oare vom apuca ziua in care vom avea o legilslatie care sa nu mai dea acestora posibilitatea de a scapa?

  Inapoi la articolul DELAPIDAREA PETROMSERVICE: VINTU, LUCA&CO AU FOST ARESTATI!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile