Comentarii pe articolul Romanii prefera angajatorii locali celor straini


Multinationale

Gabriel la 23 Iulie 2008, ora 09:55
Multinationale
Daca ii iei pe asa zisii manageri din multinationale la bani marunti, sunt niste habarnisti. Au functii pompoase: business development manager, marketing manager, country manager, operations manager, etc; insa daca ii intrebi ce stiu concret sa faca, habar nu au de nimic, dar absolut nimic! Nu stiu sa lucreze cu excel, cu power point, unii chiar si cu word. Nu au o minima cultura generala, nu stiu sa citeasca o balanta, o declaratie de venituri si cheltuieli, nu au auzit in viata lor de bursa! Fac totul dupa ureche si cand sunt dati afara, isi cauta o functie similara, dar ei tot nu stiu nimic.
Singurii pe care ii respect sunt directorii financiari, acolo chiar nu ai cum sa o scalzi!
Chirila Ioana la 25 Iulie 2008, ora 18:38
Intr-o multinationala trebuie sa inveti din mers daca vrei sa te dezvolti , pentru ca nu isi pierde nimeni timpul sa te instruiasca pe tine. In legatura cu promovarea, ce sa zic? Daca ai sansa sa fii la locul potrivit, la momentul potrivit, poti sa promovezi.
Voi ce parere aveti?
Adi S la 1 August 2008, ora 11:47
Da, pentru ca un angajator serios nu-si va folosi oamenii ca sa faca trainig cu mai-nou-angajatii; training-ul se face in alta parte, iar ca sa inveti din mers trebuie sa ai o baza; dar sa nu uitam ca sunt si domenii in care daca nu ai posibilitatea sa inveti de la cei mai vechi si cu experienta, nu se poate evolua. Si nu vorbim de avansari profesionale acum si despre falsele abilitati ale unor angajati de mare top in firme cu blazon; nu ati observat cat de prost sunt traduse in romana instructiunile unor articole tehnice intrate pe piata romaneasca? Cui ii pasa?

  Inapoi la articolul Romanii prefera angajatorii locali celor straini

Setari Cookie-uri