Mobexpert anunta debutul activitatilor comerciale pentru 2006 prin intermediul unei campanii de lichidari de stoc si de promotii, la nivel national. Continuand traditia, Mobexpert ofera clientilor sai ocazia de a intra in posesia produselor mult visate la preturi adaptate bugetelor restranse din luna ianuarie.

Astfel, au loc lichidari de stoc la bucatarii, dormitoare, biblioteci si alte produse, reducerile mergand pana la 40%. Beneficiul principal adus de lichidari este eliberarea spatiului, ceea ce face posibila sosirea noilor colectii in luna martie. Produsele pe cale de lichidare provin din colectii diverse, care isi incheie ciclul de viata in luna ianuarie.

In paralel cu lichidarile, au loc si promotii la urmatoarele categorii de produse: canapele, dormitoare, biblioteci, bucatarii si mic mobilier. Prin reducerea de 10%, un numar important de produse selectate din colectia anului 2005 devin mai accesibile clientilor, in toate cele 23 de magazine Mobexpert.

Campania de lichidari si de promotii este o confirmare a faptului ca ne dorim sa raspundem, in orice moment, stilului de viata al clientilor nostri. Luna ianuarie este traditional una cu bugete limitate, dar asta nu trebuie sa insemne renuntarea la achizitii. Prin cele doua optiuni lichidari si promotii le oferim celor care-si doresc anumite obiecte ocazia de a-si implini visul, a declarat Dan Viorel Sucu, Director General, Grupul Mobexpert.

Campania de reduceri se desfasoara o singura data pe an, in luna ianuarie; este o traditie inceputa in 2001 si care se bucura de succes. Aceasta campanie, de lichidari de stoc si de promotii, in paralel este rar intalnita in industria de profil, dar corespunde determinarii companiei de a veni in intampinarea dorintelor clientilor si face dovada crezului Mobexpert: cele mai frumoase idei nu sunt neaparat cele mai scumpe.


Grupul Mobexpert este unul dintre liderii pietei de mobilier din Romania, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert hipermagazine de mobilier de casa si decoratiuni, si Mobexpert Office mobilier pentru birou si colectivitati. Reteaua Mobexpert numara 3 magazine in Bucuresti si 20 de magazine in tara, urmand ca anul acesta sa se deschida primul hipermagazin de mobilier din afara tarii, la Sofia (Bulgaria). In afara Romaniei, Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Iugoslavia). Infiintat in 1993, Grupul Mobexpert mai cuprinde zece fabrici de mobila, angajand in total 5.000 de profesionisti. Cifra de afaceri a Grupului Mobexpert la finele anului 2005 s-a ridicat la 150 de milioane de Euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri