O intrebare despre publicitatea negativa

O intrebare despre publicitatea negativaMa uitam la “reclama” Profi care a circulat astazi pe Internet, oripiland in stanga si in dreapta, si ma gandeam… Cum ar fi ca un brand chiar sa faca astfel de reclame? Asa proaste, care sfideaza bunul gust. Cum ar fi sa le faca la un anumit interval, una mai proasta decat cealalta, si sa le planteze pe Internet, sa circule in voie, sa oripileze again and again, scrie pe blogul sau, Cristian Manafu.

Ar functiona in sprijinul brandului o astfel de reclama? Cu siguranta brandul ar fi cunoscut, ar iesi in evidenta, ar deveni memorabil? Fireste, se va bucura de multa publicitate negativa, dar stiti si voi vorba cu publicitatea negativa. Deci?

Idei de vacanta: Carnavaluri in luna februarie prin lume

Idei de vacanta: Carnavaluri in luna februarie prin lumeLuna februarie este cunoscuta de catre cei pasionati de calatorii ca luna carnavalurilor. Peste tot in lume si in special in Europa orasele organizeaza carnavaluri ca sa atraga turisti din intreaga lume. Pe blogul lui Razvan Pascu putem gasi cele mai importante carnavaluri din lume.

Poate cel mai cunoscut in Romania este carnavalul de la Venetia care se desfasoara in fiecare an in laguna italiana. Anul acesta carnavalul a inceput pe 11 februarie si se va desfasura pana pe 21 februarie.

Cota unica si impozit progresiv in acelasi timp

Cota unica si impozit progresiv in acelasi timpSistemul de taxare a muncii din Romania aproape ca a esuat, dupa – dar nu din cauza – introducerii cotei unice. Paradoxal, Romania are si acum o rata de impozitare enorma la nivelul salariilor – 43%, ceea ce ne plaseaza in top 10 mondial, informeaza Riscograma.

Tot atat era si in 2003, cand functiona impozitul progresiv, apoi a scazut pana la 40% pentru ca din 2009 sa urce iar. Cota unica de 16% aplicata angajatului reprezinta doar o zecime raportat la cheltuiala angajatorului. Restul sunt contributiile sociale.

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,9% in T4, si cu 2,5% in 2011

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,9% in T4, si cu 2,5% in 2011Conform primelor estimari, Produsul intern brut in trimestrul IV 2011 a fost, in termeni reali, mai mic cu 0,2% comparativ cu trimestrul III 2011 (date ajustate sezonier). Fata de trimestrul corespunzator din anul 2010, Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 1,9% pe seria bruta si cu 2,1% pe seria ajustata sezonier, precizeaza BusinessDay.