SocialMediaTraining.ro

SocialMediaTraining.roIeri, s-a lansat noul blog al lui Cristian Manafu, SocialMediaTraining.ro. Este un blog dedicat social media, un blog specializat ce ofera tot felul de informatii si imi sustine dezvoltarea profesionala.

Blogul se adreseaza in special pentru cei care isi dezvolta activitatile deja in social media, dar mi-ar placea sa descopar la un moment dat ca multe companii il vor folosi ca pe o platforma de learning. De aici si legatura cu training-urile de social media pe care le organizez, mentioneaza acesta.

Cea mai buna poza despre reducerea (reforma) statului

Cea mai buna poza despre reducerea (reforma) statuluiSa se reduca – primim, dar sa ramana esentialul.

Pentru cine nu a inteles ca, de fapt, atat in SUA cat si in Romania, reforma statului este doar o strategie, noteaza Logec.ro.

Cata vreme reforma statului nu vizeaza micsorarea rolului statului si cresterea proportionala a libertatii individuale, nu facem decat sa pavam in continuare drumul spre iad.

Reducerea uniforma a salariilor bugetarilor este o mostra de performanta?

Reducerea uniforma a salariilor bugetarilor este o mostra de performanta?In ultima perioada reducerea uniforma a salariilor bugetarilor cu 25% si reintregirea acestora in 2 ori „n” pasi apare pe fondul unui discurs politic amplu cu insertii asa zis economice, mostra a competententei in „gestiunea tarii”.

Rezultatele economice modeste ale Romaniei din ultimii ani sunt rezultatul direct al acestei „excelente” in gestiunea tarii, mentioneaza Lucian Isar.

Autoiluzionarea ajuta in livrarea unui discurs dar masurile economice mediocre trebuie privite cu obiectivitate.

Google vs Presa

Google vs PresaOrlado Nicoara prezinta pe blogul sau o comparatie intre veniturile obtinute de Google si cele rezultate din presa din Statele Unite.

Astfel, anul trecut veniturile Google au fost de 37.9 miliarde USD din care ~ 55% au fost generate in SUA adica ~ 21 miliarde USD.

Tot anul trecut veniturile din publicitate ale presei americane (adunate, din print si digital) au fost de 23.9 miliarde USD.