Peste 40 de investitori cauta startup-uri romanesti la VentureConnect

Peste 40 de investitori cauta startup-uri romanesti la VentureConnectVentureConnect, initiativa demarata la inceputul anului 2010, a ajuns la cea de-a cincea editie, iar antreprenorii care doresc sa isi prezinte afacerea in fata a peste 40 de investitori din Romania, Bulgaria sau Polonia isi pot depune proiectele pana la sfarsitul acestei saptamani, precizeaza Marius Pahomi.

Printre investitorii internationali confirmati se numara: Andreas Cser (Director Fraser Finance), Alexis Bonte (CEO eRepublik Labs Limited), Ondrej Bartos (Partner & Chairman of the Board at Credo Ventures), Gwidon Humeniuk (Member of the Board at Xevin Investments), Maxim Gurvits (New Europe Corporate Advisory), precum si business-angels romani.

Ce relaxare? Vorbim deja despre taxe noi

Ce relaxare? Vorbim deja despre taxe noiA trecut o saptamana de guvernare USL si s-au dus discutiile despre relaxarea fiscala, cele referitoare la desfiintarea unor taxe nu sunt nici macar lasate in dezbaterea publica dar ne orientam usor-usor catre infiintarea unor taxe si impozite noi, scrie Biziday.

Cetateanul contribuabil este constient deja de faptul ca indiferent ca-i spui taxa pe fast-food sau taxa Robin Hood, taxe pe scaune mese, cosuri sau ferestre in final tot el le plateste, sub o forma sau alta, pe toate.

Siemens Race in imagini: Iasi, Vaslui, Galati, Constanta

Siemens Race in imagini: Iasi, Vaslui, Galati, ConstantaSiemens Race a fost o cursa de peste 1500 km prin Romania, cursa care s-a incheiat astazi.

Ieri am ajuns la Constanta, ultimul oras pe care cei 10 bloggeri din campanie l-au vizitat, oras in care Siemens a implementat la RADET un alt proiect de dezvoltare sustenabila (modernizarea si eficientizarea sistemului de termoficare).

Iata, asa cum v-am obisnuit pana acum, ce am facut si vizitat in zilele 5, 6 si 7 de Siemens Race, scrie Razvan Pascu.

Despre credibilitatea oamenilor politici

Despre credibilitatea oamenilor politiciMediafax a lansat Promismetru, un site care prezinta promisiunile candidatilor la primariile marilor orase.

Echipa Mediafax va urmari daca aceste promisiuni vor fi respectate/indeplinite in timp, bineinteles, pentru acei candidati care vor deveni primari, scrie Orlando Nicoara.