Garsoniera in 13 Septembrie, la 250 euro/luna

Garsoniera in 13 Septembrie, la 250 euro/lunaIn Capitala, o garsoniera decomandata cu o suprafata utila de 38 mp, amplasata in cartierul 13 Septembrie, este scoasa la inchiriat cu 250 de euro/luna, potrivit anuntului postat pe imobiliare.ro. Locuinta este dotata cu aer conditionat, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota si televizor.

In cartierul bucurestean Militari, chiria unei garsoniere coboara pana la 210 de euro/luna. Locuinta se afla in zona Veteranilor, la etajul doi intr-un bloc cu opt etaje si a fost recent renovata, se arata in anuntul postat pe acelasi portal imobiliar.

In Timisoara, chiriile garsonierelor coboara sub 200 de euro/luna in majoritatea cartierelor. Spre exemplu, in zona Lipovei, o garsoniera cu o suprafata de 40 mp utili, mobilata si utilata poate fi inchiriata cu 180 euro/luna, potrivit imobiliare.ro.

Doua camere in Drumul Taberei, cu 300 euro/luna

Doua camere in Drumul Taberei, cu 300 euro/lunaIn Bucuresti, in cartierul Drumul Taberei, pe Valea Oltului, un apartament decomandat cu doua camere (foto) poate fi inchiriat cu 300 de euro/luna, potrivit portalului anuntul.ro. Apartamentul este "mobilat modern", utilat si are gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica si centrala termica proprie, conform anuntului de inchiriere.

In cartierul Vitan, in zona Fizicienilor, un apartament decomandat tot cu doua camere este scos la inchiriere cu 300 de euro/luna. Locuinta este complet utilata si mobiliata, iar anuntul apartine proprietarului, care solicita o luna de chirie si o luna garantie, potrivit anuntul.ro.

Sursa grafic: anuntul.ro

In Cluj-Napoca, un apartament decomandat cu doua camere are un pret de inchiriere de 250 de euro/luna potrivit anuntului postat pe imobiliare.ro. Apartamentul se afla in cartierul Zorilor, este mobiliat si dispune de centrala termica proprie.

Unde gasesti 3 camere cu 300 euro/luna

Unde gasesti 3 camere cu 300 euro/lunaIn Drumul Taberei, pe Valea Ialomitei, un apartament semidecomandat cu trei camere (foto), renovat si "mobilat modern" poate fi inchiriat cu 300 de euro/luna, potrivit anuntul.ro. Apartamentul se afla la etajul 8/9 si este dotat cu masina de spalat, aer conditionat si televizor.

Apartamente cu trei camere in schimbul unei chirii lunare de 300 euro pot fi gasite si in cartierul Titan. Spre exemplu, in apropiere de magazinul Billa, un apartament decomandat, aflat la parterul unui bloc cu zece etaje, este scos la inchiriere pentru 300 de euro/luna, potrivit anuntului postat pe magazinuldecase.ro. Apartamentul este "mobilat si utilat complet modern, plita, cuptor, hota, frigider, masina de spalat, televizor, aer conditionat si centrala termica proprie".

In Cluj-Napoca, in zona Grigorescu, un apartament semi-decomandat cu trei camere poate fi inchiriat cu 290 euro/luna, potrivit imobiliare.ro. Apartamentul este dotat cu masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider, aragaz si hota.