5 / 7

Noutati de la Vienna Investment Trust

Ca planuri de viitor, Simionescu anunta intentia de a lansa un fond de investitii in energie regenerabila, partenerii din vest fiind interesati de un astfel de proiect.

“Vrem sa gasim modalitatea prin care fondul respectiv sa faca investitii directe si nu doar de a achizitiona participatii la companii care dezvolta initiative in energie verde, desi si acestea sunt profitabile, precum si cele in certificate de reducere a emisiilor de gaze cu efecte de sera”, explica Simionescu.

Pe partea de brokeraj, in perioada imediat urmatoare, va fi lansata o plaforma proprie, la care se lucreaza de mai bine de 2 ani, cu acces integrat in pietele financiare romanesti si externe, dar care, deocamdata, este in teste.

“Eu unul sunt inca adeptul contactului direct intre broker si client. Cred ca investitorii romani nu au suficiente informatii financiare incat sa tranzactioneze singuri, astfel incat au nevoie de asistenta pentru a lua cea mai buna decizie. Dand acces online, incurajam speculatiile si noi preferam sa pastram legatura cu toti clientii”, a mai spus dirtectorul Vienna Investment Trust.

Compania nu a fost nicidoata interesata de cota de piata, de rulajele zilnice si s-a luptat pentru primele locuri in top.

De curand, este primul broker care are implementat un sistem de management al calitatii serviciilor, atestat la nivel european.

“Principalul nostru obiectiv este calitatea serviciilor oferite clientilor, urmat de profit, pentru ca actionarii ne cer rezultate. Am fost intotdeauna printre cele mai profitabile companii de brokeraj si nu ne-au interesat rulajele daca satisfactia clientului este mare”.

Ca numar de clienti, Simionescu spune ca se numara printre primii cinci brokeri, si datorita longevitatii, cu 5.000 de conturi deschise, din care in jur de 100 active lunar si 300 trimestrial.

“Noi mizam pe investitia pe termen lung si nu incurajam speculatiile. Este adevarat ca presupune mai mult studiu, analiza, dar ofera si satisfactii mari. Trebuie sa iti respecti strategia, sa devii un partener la afacerea respectiva si nu doar sa faci speculatii pe actiunile ei”, explica brokerul.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri