Compania Betfair Development Romania, cu sediul in Cluj-Napoca, a castigat Marele Premiu “The Most Office” si si-a adjudecat inca doua premii: Popular Award si Young Spirit Award.

Companiile Lowe si Theta au castigat, la egalitate, Trofeul Glamour Award, Johnson&Johnson a primit premiul la categoria Cosy, Studio Insign a castigat Boutique Award, iar compania NTT Data a fost recompensata cu High-Tech Award.

Prima editie a concursului de birouri “The Most Office” organizat in Romania a ajuns a final si si-a desemnat castigatorii, in prezenta a aproape 300 de invitati.

CBRE si Skanska au acordat un premiu special companiei Telus – Innovative Offices Award – pentru cea mai creativa utilizare a birourilor ca mediu de comunicare corporate.RICS Romania a acordat un premiu special, Sustainability Award, pentru birourile Carrefour Romania. Premiul pentru sustenabilitate, acordat de catre RICS, rasplateste compania castigatoare pentru consecventa si integritatea cu care pune in practica valorile organizatiei.

The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) este o organizatie britanica infiintata in Marea Britanie acum peste 150 de ani, cu filiale in toata lumea, care reuneste cei mai prestigiosi experti in evaluare si in toate sectoarele din real estate si care stabileste si urmareste aplicarea standardelor de profesionalism, integritate si etica in real estate.

“Fara implicarea entuziasta a participantilor, The Most Office ar fi ramas doar o idee frumoasa. Suntem nerabdatori sa descoperim noi si noi birouri spectaculoase din Romania cu ocazia urmatoarei editii a competitiei”, a declarat Diana Nanu, head of operations, legal & compliance in cadrul companiei de consultanta CBRE Romania, coordonatorul The Most Office.

The Most Office a fost organizat de catre CBRE Romania, in parteneriat cu Skanska Romania, si s-a desfasurat pe parcursul a sase luni. Treizeci si patru de companii si-au inscris birourile in competitia pentru cele sase premii de categorie ale concursului si pentru Marele Premiu.

Cum arata birourile Betfair Romania, castigatorul primei editii "The Most Office"

Juriul The Most Office a reunit experti din business si personalitati din mediul universitar, fiind compus din: Amalia Sterescu, senior consultant in afaceri si expert in comunicare publica, Bruno Adresoiu, arhitect, fondator Igloo, prof. univ. Ion Anghel, membru RICS, director al departamentului de evaluare din ASE, lector univ. dr. Crina Radulescu, prodecan al Facultatii de Administratie Publica, SNSPA si avocat Alexandru Reff, managing partner in cadrul Reff si asociatii.

Pe langa juriul de experti, The Most Office a luat in calcul si voturile echipei de studenti si proaspat absolventi de facultati participanti la programul de internship CBRE Junior Academy.

Trofeele The Most Office au rasplatit creativitatea si indrazneala celor mai vizionare companii din Romania si au fost inspirate din conceptul arhitectural al companiilor castigatoare, fiind realizate de Raluca Nedelcu, artist plastic si asist.univ. la Universitatea de Arhitectura Ion Mincu.

“The Most Office” este prima initiativa de acest fel din Romania, in care organizatorii si-au propus sa scoata in evidenta cele mai spectaculoase birouri din tara noastra, intr-o competitie ce a debutat in vaca acestui an si a numarat peste 30 de companii inscrise in concurs.

CBRE este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, piata pe care mai activeaza nume precum JLL, Colliers, DTZ Echinox, Knight Frank sau ESOP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri