Cum va evolua piata auto

Cum va evolua piata autoPiata auto locala ar putea scadea in acest an, potrivit estimarilor facute de jucatorii din domeniu, care la o stagnare a vanzarilor in 2012, ceea ce ar insemna in total aproape cinci ani de declin.

Spre deosebire de Vest, importatorii apreciaza ca pe piata locala clientii se bazeaza in primul rand pe creditare atunci cand vine vorba de achizitia unui automobil si nu pe economii, noteaza zf.ro.

In al patrulea an de scadere a pietei auto nici auspiciile pentru anul viitor nu se vad suficient de favorabile.

De ce nu este primita Romania in Schengen

De ce nu este primita Romania in SchengenMoticele pentru care nu este primita Romania in Schengen: romii si coruptia din vami, informeaza gandul.info.

Eurodeputat finlandez, pentru Gandul: "Incercam sa reparam greseala pe care am facut-o in 2007, la aderare".

Reuniunea ministrilor de interne ai statelor membre UE, la Consiliul de Justitie si Afaceri Interne (JAI) care are loc joi la Bruxelles, va insemna cel mai probabil o noua amanare privind decizia de a primi Romania si Bulgaria in zona Schengen, in care vizele si controalele la frontiera nu mai sunt necesare. Finlanda si Olanda se opun extinderii zonei, in timp ce Franta si Germania vor propune un compromis: aderarea in doi pasi, incepand cu frontierele maritime si aeriene.


Romgaz ar putea exporta gaze neconventionale de 2 mld. euro

Romgaz ar putea exporta gaze neconventionale de 2 mld. euroProducatorul de gaze Romgaz, detinut de statul roman, a descoperit in Transilvania zacaminte de gaze neconventionale care ar putea creste cu 15-20% rezervele dovedite ale Romaniei. Chevron si MOL au intrat deja pe aceasta piata, dupa ce au castigat anul trecut licitatiile pentru concesionarea unor perimetre.

Valoarea gazelor neconventionale ce ar putea fi exploatate de Romgaz se ridica la doua miliarde de euro, potrivit estimarilor Adevarul.

Romanii, cei mai buni speculatori din Europa

Romanii, cei mai buni speculatori din EuropaRomanii sunt cei mai buni speculatori din Europa, arata rezultatele unor simulari realizate trimestrial de Admiral Markets la nivel global și pe regiuni geografice, potrivit money.ro.

Rezultatele testelor arata ca romanii manifesta cel mai ridicat grad de interes fața de piața valutara, fiind totodata și cei mai profitabili din Europa, devansați doar de chinezi la nivel global!