Huawei si cel mai mare smartphone de pe piata

Huawei si cel mai mare smartphone de pe piataUnul dintre vedetele targului a fost smartphone-ul gigant al producatorilor chinezi de la Huawei, un dispozitiv care va concura telefonului-tableta Galaxy Note 2 al sud-coreenilor de la Samsung.

Dupa ce anul trecut Huawei a impresionat la CES prin lansarea celui mai subtire smartphone din lume, de aceasta data compania incearca sa surpinda piata prin prezentarea unui dispozitiv gigant.

Ceea ce se stie pana acum despre concurentul Galaxy Note 2 este ca incorporeaza un ecran de 6,1 inch cu rezolutie 1080p, un procesor quad-core setat la 1,8 GHz si o memorie de 2GB, dar si ca poarta denumirea de Ascend Mate.

Foto: captura pocket-lint.com

Cel mai subtire smartphone din lume

Cel mai subtire smartphone din lumeAlcatel, unul dintre cei mai importanti producatori europeni de telefoane mobile, a lansat in cadrul Consumer Electronics Show (CES) desfasurat intre 8 si 11 ianuarie in Las Vegas, cel mai subtire smartphone din lume, record detinut anul trecut de un dispozitiv creat de chinezii de la Huawei.

Denumit One Touch Idol Ultra, noul smartphone vine echipat cu un ecran SuperAMOLED de 4,7 inch cu o rezolutie de 1280x720px, incoporand un procesor dual-core de 1,2 GHz, memorie de 1GB RAM si o camera foto de 8MP cu posibilitatea de a filma 720p@30fps.

Punctul forte al telefonului mobil este insa grosimea sa, aceasta masurand numai 6,45 mm si cantarind 110 grame, scrie portalul de stiri din tehnologie DigitalTrends.com.

Smartphone-ul francezilor vine instalat cu sistemul de operare Android, versiune 4.2 Jelly Bean.

Foto: captura TheVerge.com

Concurentul iPhone 5 si Galaxy S3: Xperia Z de la Sony

Concurentul iPhone 5 si Galaxy S3: Xperia Z de la SonyXperia Z, smartphone-ul prezentat de Sony la targul tehnologic CES are un ecran tip LED Reality de 5 inch cu o rezolutie FULL HD @ 1920 x 1080 pixeli si o densitate de 441 ppi. Telefonul vine echipat cu o camera foto cu rezolutie de 13 megapixeli suportand autofocus, HDR si inregistrare video Full HD.

Smartphone-ul japonezilor dela Sony este echipat cu un procesor quad-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 2 GB si un spatiu de stocare de 16 GB, ce poate fi extins cu un card de pana la 32 GB prin slotul microSD. Sistemul de operare disponibil pe Xperia Z este Android 4.1 Jelly Bean.

Xperia Z va fi disponibil incepand cu luna martie in trei variante: negru, alb si violet si va avea un pret de peste 600 de dolari.

Foto: captura pocket-lint.com

ZTE Grand S: cel mai subtire smartphone cu ecran Full HD

ZTE Grand S: cel mai subtire smartphone cu ecran Full HDChinezii de la ZTE au lansat in cadrul targului tehnologic CES smartphone-ul Grand S, un dispozitiv care se face remarcat printr-un ecran de 5 inch cu o rezolutie FULL HD @ 1920x1080p si o densitate a numarului de pixeli de 441 (ppi).

Telefonul se remarca prin grosimea de numai 6,9 mm, fiind in acest moment considerat cel mai subtire smartphone cu rezolutie FULL HD de pe piata.

Grand S vine echipat cu un procesor quad-core de 1,7 GHz, 2GB RAM, camera foto de 13MP si suport 4G.

Foto: captura pocket-lint.com

Pantech, un nume nou pe piata, dar promitator - a lansat smartphone-ul Discover

Pantech, un nume nou pe piata, dar promitator - a lansat smartphone-ul DiscoverPantech, un nume relativ nou pentru piata europeana de echipamente mobile si-a facut un renume in SUA datorita smartphone-urilor lansate la un raport calitate pret foarte bun.

La editia din acest an a CES, Pantech a prezentat smartphone-ul Discover. Acesta dispune de un ecran de 4,8 inch cu rezolutie 1280x720px, o camera foto de 12,6 MP, fiind echipat cu un procesor dual-core de 1,5 GHz. Telefonul ruleaza Android 4.0 si are un acumulatord e 2.100 de mAh.

Pretul acestui model este o surpriza: costa numai 50 de dolari.

Foto: captura engadget.com