TIME

TIMERevista scrie despre cum a devenit Steve Jobs un idol al americanilor si nu numai, cum a reusit acesta sa revolutioneze lumea tehnologiei prin produsele inovatoare pe care le-a lansat si cum era cofondatorul Apple in viata privata, o zona pe care mereu a tinut-o departe de ochii curiosilor.

Sursa foto: TIME

The New Yorker

The New YorkerEditia revistei americane care va aparea pe 17 octombrie il infatiseaza pe Steve Jobs la Poarta Raiului, acesta fiind asteptat de Sfantul Petru care are in mana un iPad.

Sursa foto: The New Yorker

Newsweek

NewsweekIn editorialul denumit “Thanks for the future” jurnalistii Newsweek descriu felul in care Jobs a schimbat domeniul informaticii, dar si felul in care comunicam astazi.

Sursa foto: Newsweek

Bloomberg Businessweek

Bloomberg BusinessweekBloomberg Businessweek isi denumeste articolul de pe coperta “ Steve Jobs, in Memoriam” si prezinta istoria cofondatorului Apple din 1955, anul in care s-a nascut, pana saptamana trecuta.

Sursa foto: Bloomberg Businessweek

The Economist

The EconomistThe Economist titreaza pe coperta “ The Magician”, referindu-se atat la produsele lansate de Apple si pe care Jobs le prezenta adesea ca fiind magice, fantastice ori revolutionare, dar si la charisma cu care fostul sef al companiei americane fermeca oamenii din lumea intreaga.

Sursa foto: The Economist

Business Magazin

Business MagazinBusiness Magazin prezinta o fata a lui Steve Jobs mai putin cunoscuta publicului larg: un manager briliant, cu idei care au schimbat lumea, dar in acelasi timp un om care aproape si-a terorizat angajatii. Este cunoscut faptul ca multor salariati Apple le era frica sa isi intalneasca seful in lift sau faptul ca Jobs isi intreaba adesea salariatii ce fac pentru banii pe care ii primesc sau cum contribuie la dezvoltarea companiei.

Sursa foto: Business Magazin