Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.

Iñaki Berroeta, Vodafone: Economia nu si-a revenit, important e ca s-a oprit declinul, titreaza Ziarul Financiar. "Ce pot spune este ca suntem mai bine decat anul trecut. In general intreaga industrie telecom a suferit. Acum insa vedem niste tendinte de imbunatatire. Nu avem insa motive sa sarbatorim deocamdata", a declarat Berroeta.

Doru Lionachescu: "Singura solutie a Romaniei este privatizarea companiilor de stat", scrie Capital. Presedintele casei de investitii Capital Partners crede ca singurul as din maneca pe care il are Romania este privatizarea, iar daca ne amagim cu "management privat" si cu pachete minoritare pe bursa, nu rezolvam absolut nimic.

Pasajul Basarab a fost deschis traficului auto. Sorin Oprescu: Bag mana in foc ca e 100% sigur. Sunt primarul bestial care face totul legal!, potrivit HotNews.ro. Pasajul Basarab a fost deschis traficului auto, duminica, la ora 6.00, primele masini traversand deja podul, pe care vor circula si tramvaiele liniei 34.

Romania, tara de test, titreaza Business Magazin. Toate datele oficiale arata ca exportul inclina balanta economica in directia buna. In afara de masini, telefoane si produse metalice, exporturile de pe piata romaneasca au si o fateta mai rafinata: idei si modele care sunt inventate, testate si extinse mai intai aici.

Economia globala e in pragul unui nou dezastru, arata Money.ro. Bancile si guvernele nu prea au invatat nimic din cea mai mare criza financiara si economica din ultimii 80 de ani. Obiceiurile proaste sunt tot acolo, riscurile au fost mutate in spatele populatiei si lumea sta in fata unui nou dezastru economic.

Curierul National
scrie despre cifrul din spatele scumpirii patrunjelului. Romania are cea mai ridicata inflatie din Europa, iar ignorarea cauzelor monetare ale scumpirilor poate fi una dintre explicatiile pentru care Banca Nationala a Romaniei a ratat timp de cinci ani consecutiv tinta de inflatie pe care singura si-a fixat-o.

Rezultate partiale: Dorin Chirtoaca a obtinut un nou mandat la Primaria Chisinau, anunta Evenimentul zilei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
CEO-ul care a renuntat la telefon si a devenit un lider mai eficient
Setari Cookie-uri