Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Statul arunca cu banii in infrastructura, dar fara rezultate, avertizeaza ZF. Datele arata ca Ministerul Transporturilor a platit 2,3 miliarde de euro pentru autostrazi intre 2005- 2010. Rezultatul a fost construirea a doar 89 km.
In ritmul acesta, Romania va ajunge la 1.000 de kilometri de autostrada peste jumatate de secol.

Piata locala de tablet PC-uri se va dubla anul viitor, informeaza Fin.ro. Piata de tablet PC-uri din Romania va atinge anul viitor un volum de 100.000 -120.000 de unitati, dublu fata de nivelul prognozat anul acesta, de aproximativ 60.000 de unitati, estimeaza Liviu Nistoran, presedintele Televoice, citat de Fin.ro. Televoice vinde sub brandul Evolio tablet PC-uri.

Cresterea va avea loc pe fondul intrarii pe piata a tot mai multe astfel de produse, care vor determina o scadere a preturilor, noile dispozitive devenind tot mai accesibile.

Sefa CSA are un salariu de 29.000 €/luna, cu mult mai mare decat cel al presedintelui SUA, noteaza Adevarul.
Astfel, Angela Toncescu, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, si-a acordat un salariu de 21,7 ori mai mare decat al presedintelui tarii, surclasandu-i si pe presedintii SUA si Comisiei Europene.

Angela Toncescu continua sa isi ascunda veniturile salariale si faptul ca, desi e sefa Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, este si manager intr-o firma de asigurari.


Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri